-->

Meiju

<< Takaisin opettajiin

Lasten Lauantai

Omat opinnot:

Meiju aloitti tanssin 7-vuotiaana Hip Hopilla ala-asteen tanssiryhmässä. Oman lajinsa hän löysi muutamaa vuotta myöhemmin, kun hän aloitti Show tanssin Hip Hop Housella vuonna 2002. Vuosien varrella Meiju on tanssinut useita lajeja niin Hip Hop Housella kuin ympäri Suomen Workshopeillakin. Tanssityylejä on ollut useita erilaisista katutanssilajeista balettiin; tällä hetkellä hänen päälajinsa ovat Dancehall ja Showtanssi. Meiju on kilpaillut useita kertoja sekä Show- että Streettanssin SM-kisoissa ja muissa kisoissa ympäri Suomen.

Työ tanssinopettajana ja esiintyminen:

Meiju aloitti tanssinopetuksen opettajan assistenttina Hip Hop Housella vuonna 2008. Hän avusti ja myös sijaisti nuorten ja aikuisten Contemporary Jazz ja Theatre Dance -tunteja kahden vuoden ajan. Tällä hetkellä hän toimii Suomen suurimman opiskelijateatteriproduktion NääsPeksin tanssiohjaajana toista vuotta, sekä koreografina ja opettajana neljättä vuotta. Meiju on ollut mukana Hip Hop Housen esiintyvässä Showtanssiryhmässä Hot Gossip Dancersissa vuodesta 2007 ja päässyt ryhmän mukana esiintymään muun muassa TV:seen, useille isoille messuille ja festivaaleille, sekä muihin pienempiin tapahtumiin vuosien varrella. Lisäksi hän ohjaa Hip Hop Housella tilauksesta järjestettäviä polttaritunteja ja toimii Suvin kanssa toisena Hot Gossip Dancers-ryhmän vetäjänä.

Muuta:

Meijun showtanssitunneilla kerrataan baletin ja jazz-tanssin perustekniikkaa, jotta kaikki liikkeet voidaan tehdä oikein ja turvallisesti. Tämän lisäksi tanssitaan tarinallisia showtanssikoreografioita, joissa saa todella heittäytyä rooliin ja pitää hauskaa!

Meiju