-->

Kisaryhmät

Hip Hop Housella on viisi kisaryhmää: Street , Dancehall, Contemporary Jazz, Commercial Dance ja Hip Hop 10-13-v.

Syksyn hakupäivät:

Street kisaryhmä su 13.8. klo 16.00-18.00
Contemporary Jazz kisaryhmä la 12.8. klo 14.00-16.00
Dancehall kisaryhmä su 13.8. klo 14.00-16.00
Commercial Dance pienryhmä su 13.8. klo 12.00-14.00
Hip Hop 10-13-v. la 12.8 klo 12.00-14.00

Mikä on kisaryhmä?

Kisaryhmä on erikoisryhmä, jossa opiskellaan tanssia tiiviisti hyvässä porukassa. Tärkeää ryhmäläisille on motivaatio monipuoliseen harjoitteluun, itsensä kehittämiseen ja kilpailemiseen. Kaikkiin ryhmiin haetaan taas uusia tanssijoita syksyllä 2017. Ryhmään sitoudutaan koko lukuvuodeksi.

Street kehitysryhmä treenaa tiistaisin klo 20.00-21.00 ja sunnuntaisin klo 16.00-18.00
Street Kisaryhmä tähtää ensi kevään streetin SM kisoihin sekä Show Of The Year- ja Pyörre -tapahtumiin.

Contemporary Jazz kehitysryhmä treenaa maanantaisin ja torstaisin klo 21.00-22.00
Contemporary Jazz Kisaryhmän tähtäimessä ovat kevään 2018 Performin Arts SM-kisat, Vaasa Dance Challence, It´s All In Jazz, Estradin, Dance & Show Me’n, Glow’n, Show Of The Yearin ja Kajaani Dance ja Pyörre.

Dancehall kehitysryhmä treenaa keskiviikkoisin klo 19.00-20.30
Dancehall Kisaryhmä tähtää ensi kevään SM kisoihin, Pyörteeseen ja Show of the Year tapahtumaan. Ryhmä esiintyy myös Caribbean Jameissa sekä muissa syys- ja kevätkauden tapahtumissa.

Commercial Dance pienryhmä treenaa keskiviikkoisin klo 20.30-22.00
Commercial Dance pienryhmä tähtää ensi kevään streetin SM kisoihin, Pyörteeseen ja Show of the Year tapahtumaan. Ryhmä esiintyy myös Caribbean Jameissa sekä muissa syys- ja kevätkauden tapahtumissa.

Hip Hop 10-13-v. treenaa keskiviikkoisin klo 15.30-17.00
Hip Hop 10-13-v. tähtää ensi kevään streetin SM kisoihin. Ryhmä kilpailee ja esiintyy myös muissa tapahtumissa kevään 2018 aikana.

Kuka voi hakea kisaryhmään?

Kisaryhmiin otetaan tanssijoita, jotka ovat innostuneita treenaamaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Tanssitaidon lisäksi arvostetaan myös hyvää treeniasennetta ja intoa esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tanssitaidon lisäksi tärkeää on motivaatio, ja kisaryhmässä treenaamalla taidot kehittyvätkin huomattavasti nopeammin verrattuna normaaleihin tanssitunteihin.

Kisaryhmät ovat pääasiassa tarkoitettu yli 16-vuotiaille, mutta Street ja Contemporary Jazz ryhmään voivat hakea mukaan myös 12-15-vuotiaat, jotka ovat tarpeeksi motivoituneita ja valmiita määrätietoiseen treenaamiseen. Poikkeuksena Suvin Hip Hop ryhmä, joka on tarkoitettu 10-13-vuotiaille..

Miten haen kisaryhmään?

Kisaryhmään haetaan tanssijoita erillisessä koetanssitilaisuudessa. Koetanssi on tavallinen tanssitunti, jonka aikana ryhmän vetäjä päättää, ketkä pääsevät mukaan ryhmään. Koetanssitilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Jos et pääse hakutilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmään, ota yhteyttä tanssikoulun kassalle tai suoraan ryhmää vetävään opettajaan. Koetanssit voi maksaa kertamaksulla (12 € / tunti) tai niille voi kirjautua normaalisti Hip Hop Housen tanssikortilla.

Millaista on tanssia kisaryhmässä?

Kisaryhmässä tanssiminen on haastavaa ja siihen on sitouduttava normaaleja tanssitunteja enemmän. Ryhmässä tanssiminen ja määrätietoinen treenaaminen kehittävät tanssitaitoja huimalla vauhdilla ja tutussa porukassa on mukava treenata. Lisäksi kisaryhmässä oppii paljon uutta ja arvokasta tietoa tanssista sekä myös soveltamaan oppimaansa monipuolisesti

Kisaryhmä osallistuu usein erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Lisäksi tunneilla treenattu koreografia esitetään tanssikoulun näytöksissä ja ryhmä käy esiintymässä erilaisissa tilaisuuksissa.

Street Kisaryhmäläisillä on oma vapaavuoro kerran viikossa, jossa he saavat treenata ilmaiseksi. Lisäksi on mahdollista kutsua vierailevia opettajia vetämään workshoppeja ryhmäläisille.

Kehitysryhmäläisillä on oma vapaavuoro kerran viikossa, jossa he saavat treenata ilmaiseksi. Lisäksi on mahdollista kutsua vierailevia opettajia vetämään workshoppeja ryhmäläisille.