-->

Las Divinas del Reggaeton

Las Divinas del Reggaeton on Hip Hop Housen nuorten oma esiintyvä ryhmä. Ryhmän vetäjä on Housen reggaeton-opettaja Tiia. Ryhmän koreografiat ovat reggaetonia, mutta niihin sekoitetaan paljon elementtejä commercial dancesta ja streettanssista.

Uusien Las Divinas -tanssijoiden haku

Ryhmään haetaan nyt uusia tanssijoita! Jos olet halunnut mukaan esiintyvään ryhmään, mutta et ole uskaltanut hakea, nyt on sinun hetkesi! Hakeaksesi ryhmään tarvitset ainoastaan treenimotivaatiota sekä esiintymishalua. Aiempaa kokemusta reggaetonista ei tarvitse olla.

Kevään koetanssit järjestetään ma 16.1. klo 17.00, vain 5 €. Jos et pääse ensimmäiseen koetanssiin, toinen mahdollisuus on seuraavana ma 23.1. klo 17.00-18.00

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmään, voit tulla jompana kumpana maanantaina mukaan. Jos et pääse kumpaankaan koetanssin, mutta olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmään ota yhteyttä ryhmän vetäjään Tiian sähköpostilla.

Tanssijat ja treenit

Ryhmässä tanssii Housen nuoria n.14-17-vuotiaita oppilaita. Ryhmällä on oma viikottainen koreografiatuntinsa. Kauden aikana harjoitellaan aina uusi koreografia. Lisäksi tunnilla tehdään monipuolisesti tekniikkaharjoituksia sekä erilaisia esiintymiseen liittyviä harjoitteita.

Esiintymiset

Ryhmä esiintyy joka kauden lopussa tanssikoulun näytöksessä. Lisäksi Divinasit esiintyvät erilaisissa tapahtumissa. Kesällä 2013 ryhmä oli mukana Dancers of the Caribbean Sowssa Hällä-näyttämöllä yhdessä reggaeton bändi FClanin kanssa. Helmikuussa 2016 ryhmä esiintyi Hip Hop Housen suuressa 20-vuotisshow’ssa, jossa he esittivät keväällä 2015 viereilleen huippuopettaja Solangel Fernandezin (Kuuba) Divinaseille tekemä koreografian! Kesällä 2016 Divinasit treenasivat kuubalaisen huippuryhmä Cuban Flexin workshopeilla.

Tutustu ryhmän instagramiin tästä!

Haluatko ryhmän esiintymään?

Las Divinas del Reggaetonia voi tiedustella esiintymään sähköpostitse.