-->

The Reggaeton Project

The Reggaeton Project on Hip Hop Housen ja Salsa Housen esiintyvä ryhmä, joka keikkailee aktiivisesti.

The Reggaeton Projectilla on välillä myös vierailevia, alansa huippuja koreografeja ulkomailta. Keväällä 2015 Solangel Fernandéz (Kuuba) vieraili tekemässä ryhmälle koreografian ja kesinä 2016 ja 2017 kuubalainen huippuryhmä Cuban Flex teki Projectille räheät koroegrafiat.

Uusien tanssijoiden haku

The Reggaeton Projectiin voivat hakea kaikki halukkaat, joilla on aiempaa kokemusta reggaetonista tai muuten vahva tanssitausta. Lisäksi ryhmän tanssijoilta edellytetään kovaa treenimotivaatiota ja halua esiintyä.

Sueraava koetanssi järjestetään to 18.1. klo 19-21. Koetanssi on tavallinen tanssitunti, jonka aikan ryhmän vetäjä valitsee ryhmään pääsevät tanssijat. Koetansi on normaalin tanssitunnin hintainen ja sen voi maksaa kertamaksulla tai Housen tanssikortilla. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmään, tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä ryhmän vetäjään sähköpostilla!

Tanssijat ja treenit

Ryhmässä tanssii Hip Hop Housen ja Salsa Housen edistyneimpiä oppilaita. Ryhmä treenaa ahkerasti ja kauden aikana valmistuu useampi näyttävä koreografia. Lisäksi ryhmä harjoittelee ilmaisua ja esiintymistä. Ryhmän vetäjä ja koreografi on Hip Hop Housen reggaeton-opettaja Tiia Tönning.

Esiintymiset

Ryhmä esiintyy tanssikoulun näytöksissä ja bileissä. Lisäksi ryhmä keikkaillee eri kokoonpanoilla myös muissa tapahtumissa, yökerhoissa ja promotilaisuuksissa. The Reggaeton Project oli mukana tanssimassa TV1 suorassa Vuosi Vaihtuu -lähetyksessä ja helmikuussa 2016 ryhmä esiintyi Hip Hop Housen 20-vuotisshow’ssa. Keväällä 2017 ryhmä kävi ensimmäisellä ulkomaankeikallaan, Krakovan Tirate Un Paso -reggaetonfestivaalien bileissä esiintymässä!

Voit käydä katsomassa ryhmän menoa keikoilta ja treeneistä instagramissa @thereggaetonproject ja Facebookissa.

Haluatko ryhmän esiintymään?

The Reggaeton Projectia voi tiedustella esiintymään sähköpostitse.

The Reggaeton Project