-->

Lasten lauantai

Katuasennetta pienoiskoossa, vauhdikasta menoa sekä pienten temppuilua… Lauantai on lasten oma tanssipäivä!

Lasten opettajat Ninni, Oona, Joonatan ja Meiju pitävät huolen siitä, että tunneilla on menoa ja meininkiä!

Lasten aikataulu & hinnasto>

Hip Hop

Katuasennetta jo pienestä pitäen! Hip hop -tunneilla tanssitaan tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. Erilaisilla tekniikkaharjoituksilla kehitetään rytmiikkaa, motoriikkaa ja hip hopille ominaista rentoa tapaa liikkua. Koreografian opettelun lomassa harjoitellaan myös liikkumaan ja esiintymään rohkeasti.

Taso 1 Lauantaisin klo 12.00
Taso 2 Tiistaisin klo 17.00

Show Dance

Tämän ikäryhmän show dance -tunnit koostuvat perustekniikan (jazz/baletti) harjoituksista ja niiden hiomisesta. Tuntien tavoitteena on perusteknisten edellytysten saavuttaminen, joka takaa sen, että oppilas saa vakaan pohjan edetä tanssiharrastuksessaan tasolta toiselle. Lisäksi tunneilla harjoitellaan lavailmaisua ja ryhmädynamiikkaa helpoilla ja hauskoilla ilmaisutaitoharjoituksilla, jotka ovat sopivan leikkimielistä vastapainoa tekniikkatreeniin. Tuntien avulla oppilas saa itsevarmuutta ja oman kehon hallintaa.

Taso: 1 Lauantaisin klo 13.00

Break

Break on vauhdikasta temppuilua, joka kehittää kehonhallintaa. Breakistä voi erottaa neljä osa-aluetta. Top rock on pystyssä tapahtuvaa tanssia ja footwork puolestaan tapahtuu lattiatasossa. Lisäksi tanssin aikana liike voidaan pysäyttää erilaisiksi poseerauksiksi, joita kutsutaan yleisnimellä ”freeze”. Tanssin tunnusmerkkejä ovat näyttävät akrobaattiset liikkeet, kuten headspin tai windmill.

Taso 1 Lauantaisin klo 12.00

Hip Hop

Katuasennetta pienoiskoossa! Lasten hip hop -tunneilla opetellaan tanssin alkeita tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. 7-8-vuotiaiden tunnilla tehdään säännöllisesti alkulämmittely, venytellään sekä vahvistetaan lihaksia. Tunneilla opetellaan pidempiä ja haastavampia koreografioita ja tehdään parityöskentelyä. Tämän ikäisten tunnille kiinnitetään huomiota myös esiintymiseen ja hip hopin vaatiman asenteen harjoitteluun. 7-8-vuotiaien tunnilla tulisi käydä melko säännöllisesti. Mukaan voi tulla kauden alussa ensimmäisen 5 viikon aikana. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 11.15

Disco Dance

Vauhtia ja kimallusta! Lasten Disco Dance tunneilla soi vauhdikas ja monipuolinen musiikki. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja se onkin sopiva johdatus showtanssiin, jota koulullamme tarjotaan 9-vuotiaasta eteenpäin. Tunnit ovat omiaan kehittämään paitsi rytmitajua ja kehonhahmotusta, myös rohkeutta liikkua ja ilmaista itseään tanssin avulla. 7-8-vuotiaiden Disco Dance on jo selkeästi tanssitunti, joka alkaa alkulämmittelyllä, etenee venyttelyn kautta erilaisiin tanssillisiin harjoitteisiin ja lopulta koreografiaan. Tämän ikäisten tunnilla ryhmässä ja parin kanssa työskentely vahvistuu. Tunnilla harjoitellaan myös ilmaisua ja räväkkää discotanssiasennetta. Ja tietysti pidetään hauskaa! Mukaan voi tulla kauden alussa ensimmäisen 5 viikon aikana. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 12.00

Break pojat

Viikareiden oma tempputunti! Tunneilla opetellaan erilaisia pystyssä ja lattian tasossa tehtäviä liikkeitä ja askelyhdistelmiä. Tunti kehittää motoriikkaa ja kehon hallintaa ja on hauska tapa purkaa ylimääräistä energiaa. Varustukseksi suositellaan sisäkäyttöön sopivia lenkkareita ja verkkareita. Tunnille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 11.15.

Hip Hop

Katuasennetta pienoiskoossa! Lasten hip hop -tunneilla opetellaan tanssin alkeita tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. 5-6-vuotiaiden tunneilla tehdään erilaisia tanssillisia ja liikemotorisia harjoitteita leikkisyyttä unohtamatta. Tunneilla harjoitellaan musiikin ja rytmin kuuntelua ja ymmärtämistä. 5-6-vuotiaiden tunnilla opetellaan jo tuottamaan omaa liikettä ja harjoitellaan myös yksinkertaisia koreografioita. Tunnille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 10.30

Disco Dance

Vauhtia ja kimallusta! Lasten Disco Dance tunneilla soi vauhdikas ja monipuolinen musiikki. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja se onkin sopiva johdatus showtanssiin, jota koulullamme tarjotaan 9-vuotiaasta eteenpäin. Tämän ikäisten tunnilla tutustutaan hiljalleen tanssitunnilla toimimiseen. Tunnilla tehdään tanssillisia harjoituksia, mutta tämän ikäisten tunnilla tanssitaitoja kehitetään vielä leikin varjolla. 5-6-vuotiaiden ryhmässä tehdään hauskoja ja mielekkäitä koreografioita. Ja tietysti pidetään hauskaa! Tunnille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 11.15

Hip Hop

Katuasennetta minikoossa! Pienten hiphoppareiden opetuksessa tärkeimmät alueet ovat erilaisten elämysten antaminen ja perustaitojen vahvistaminen. Kehonosat, tasot ja suunnat, rytmit ja liikkeen dynamiikat sekä motoriset perustaidot ovat aina opetuksen aiheina lasten tanssitunneilla. Tunnilla tähdätään siihen että lapsi ymmärtää hip hopin peruselementit, oppii toiminaan ryhmässä kavereiden kanssa ja opettajan johdolla, ilman vanhempia. Ja tietenkin pidetään hauskaa! Tunnille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Tunti kestää 30 minuuttia.

Lauantaisin klo 10.30.