-->
AB nosto

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille! Tammikuun avajaisviikoilla kaikkia kursseja pääsee kokeilemaan 10 € tutustumishintaan!

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssi kestää yhden kauden, sen jälkeen voi jatkaa 1-tason kurssille.

****************
Kevään 2019 Absolute Beginners -kurssit:
*Contemporary Jazz ti klo 17
*Street Dance ke klo 17
*Commercial Dance to klo 16
****************

Contemporary Jazz
Absolute Beginners

Nykytanssi ja jazztanssi sulautuvat yhteen tässä kansainvälisesti tunnetussa ja suositussa lajissa. Absolute Beginners -kurssilla painotetaan vahvasti lajille ominaisen tekniikkapohjan kehittämistä. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Contemporary Jazz 1 -tasolle, jossa painotus on contemporary jazzin ilmaisuvoiman ja tunnelatauksen etsiminen ja niiden välittäminen koreografioissa.
Kokeilutunti ti 15.1. klo 17
Opettaja Ninni

****************

Street Dance
Absolute Beginners

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Street Dance 1 -tasolle.
Kokeilutunti ke 16.1. klo 17
Opettaja Dineo

****************

Commercial Dance
Absolute Beginners

Tämän päivän hittilaji on ehdottomasti Commercial Dance! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Absolute Beginners -kurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Commercial Dance 1 -tasolle.
Kokeilutunti to 17.1. klo 16
Opettaja Dineo

Kokeile kympillä

Absolute Beginners -kursseja voi kokeilla 10 € kokeilumaksulla, 1 kerta / kurssi. Kokeilutunnin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan kurssille maksamalla kurssimaksun. Tällöin 10 € kokeilumaksu hyvitetään kurssin hinnasta.

Voit kokeilla useampaa eri kurssia 10 € kokeiluhintaan, saat hyvityksen kaikista kursseista, joilla päätät jatkaa. Mitä useamman kurssin otat, sen vähemmän maksat yhdestä kurssista.

Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua!

****************
Hinnat:
1 kurssi 190 €
2 kurssia 360 €
3 kurssia 520 €
****************