-->
Boysie nosto

Boysie Roses – Dancehall OLD SKOOL

Marraskuussa kuumenee – Dancehall-legenda Boysie Roses saapuu Houselle!

**********************
Keskiviikko 7.11.
Dancehall OLD SKOOL (avoin taso)
Klo 19.30 – 21.00
K-16
**********************
Hinta:
1 workshop (1,5 h): 35 €

**********************

Boysie Roses

Boysie Roses on Jamaikalainen Dancehall pionääri, jonka intohimo tanssiin syntyi jo lapsena. Hän on saanut oppinsa ja inspiraationsa Dancehall legenda Boglelta ja on ollut virallisesti Boglen Black Roses dance crewn jäsen vuodesta 1997 lähtien. Boysie on voittanut uransa aikana monia palkintoja tanssijana.

Keväästä 2014 lähtien Boysie on saanut kunnian opettaa autenttista Dancehallia Dance Jamaica Academyssa sekä ympäri maailmaa. Tällä hetkellä hän on maailman kiertueella neljättä kertaa! Tämän kaiken lisäksi Boysie elää ja hengittää edelleen aitoa Dancehall kulttuuria Jamaicalla.

Dancehall OLD SKOOL

Tämä tunti on ainutlaatuinen tilaisuus oppia uniikit stepit sekä koreografiat ja pitää hauskaa aidon Dancehall tähden kanssa. Boysie on ollut Dancehall skenessä mukana alusta lähtien, joten voit olla varma, että tämä tyyppi tietää mistä puhuu.

”Follow your dreams and believe in what you do. Dancehall is like dancing from head to toe, mostly with your waist. Bogle style is about flow, dancing light, gliding through the dance floor.” Boysie Roses

Ilmoittautuminen


Boysie Roses – Dancehall OLD SKOOL ke 7.11.

Ilmoittaudun Dancehall OLD SKOOL -workshopille ke 7.11. klo 19.30
Haluan laskun sähköpostiini