-->
Broadway_nosto

Broadway kevät 2018: Kinky Boots

Hullunhauska Broadway-tunti tempaisee sinut mukaansa musikaaliviihteen värikkääseen maailmaan! Kauden aikana harjoitellaan aina kohtaus jostakin tunnetusta Broadway-musikaalista. Tunnilla opetellaan tanssitekniikkaa, äänenavausta, roolin muodostamista, tunneilmaisua, ja tietenkin tanssitaan eri musikaalibiiseihin. Ison maailman meininki saa sinut takuuvarmasti tuntemaan itsesi maailmanluokan tähdeksi. Varustaudu ripauksella leikkimieltä ja tanssiniloa; estradi on sinun ja show voi alkaa!

Kinky Boots

Broadway’n teemana keväällä 2018 on pop-ikoni Cindy Lauperin huikea Kinky Boots -musikaali. Tositapahtumiin perustuva Kinky Boots kertoo sydäntälämmittävän tarinan kahdesta ihmisestä, joilla ei ole mitään yhteistä – tai niin he luulevat! Charlie yrittää pitää kenkätehtaan pystyssä isänsä kuoleman jälkeen. Lola on vertaansa vailla oleva drag-esiintyjä, jolla on uusi mielenkiintoinen idea Charlien bisnekselle. Nämä kaksi ihmistä onnistuvat eroavaisuuksistaan huolimatta tulemaan toimeen ja kehittelemään järisyttävän saapasmalliston, jota muu maailma ei ole koskaan aikaisemmin nähnyt!
Ensimmäinen tunti to 11.1. klo 17.00 kokeiluhintaan vain 5 euroa!

Suvi Salmi

Broadway –tunnin opettajana on Suvi Salmi. Suvi on todella pidetty ja suosittu opettaja. Hän valmentaa kolmea kisaryhmää: .contemp., Lights on Broadway ja Hip Hop House Kids. Ryhmät ovat viime vuosina saavuttaneet lukuisia kulta-, hopea- & pronssisijoituksia sekä stipendejä ja kunniamainintoja tanssikatselmuksissa ja kilpailuissa. Suvi ohjasi Hip Hop Housen 20-vuotisjuhlanäytöksen Hällään alkuvuodesta 2016. Lue lisää Suvista.

Viikkotunti ja workshopit

Broadway-viikkotunti on torstaisin torstaisin klo 17-18. Jos haluat osallistua ryhmän esitykseen, tanssikoulun kevätnäytökseen toukokuussa, sinun tulee osallistua ylimääräisille workshopeille. Workshopeille voi kirjautua normaalisti Hip Hop Housen tanssikortilla.

Workshopit seuraavasti:
La 17.2. klo 14-16
Su 18.2. klo 12-14

La 10.3. klo 14-16
Su 11.3. klo 12-14

La 14.4. klo 14-16
Su 15.4. klo 12-14

La 28.4. klo 14-18