Uusi huippuopettaja ja todellinen energiapommi Dineo “Didi” Bodibe liittyy Housen hulvattomaan opettajakaartiin! Dineo opettaa Street Dancea, Commercial Dancea ja uutta Hip Hop Ghetto Style -tuntia omaan, didimäiseen tapaansa!

Dineo

Dineo on streetin kultamitalisti ja pitkän linjan tanssija sekä tanssinopettaja. Dineo on treenannut monipuolisesti eri tanssilajeja streetistä afroon, mutta ennen kaikkea “Didi” on valloittava opettaja, jonka persoonallinen tanssityyli valloittaa sinut taatusti! Lue Dineon opettaja esittely.

Hip Hop Ghetto Style

Hip Hopin supernainen Dineo saa aikaan todellista mimmienergiaa Hip Hop Ghetto Style -tunnilla! Ghetto Stylessä ei himmailla, vaan jokainen saa päästää esiin oman räväkämmän puolensa.

Ghetto Style -tunnilla tehdään samaan tapaan alkulämmittelyt, tekniikkaosiot ja jatkuvaa tanssisarjaa, kuin muillakin tunneilla. Lisäksi tunnilla keskitytään ilmaisuun ja hip hopille ominaisen tyylin ja asenteen löytämiseen. Hip Hop Ghetto Style on tasoltaan avoin, se sopii jo jonkin verran tanssia harrastaneille. Tällä tunnilla pääosassa eivät ole vaikeat tanssisarjat, vaan hip hopin asenne. Tule mukaan – laitetaan rähinä päälle!