-->
Reggaeton kurssi

Drop in -tunnit

Syyskausi 2018 starttaa ma 13.8.! Syksyn lukkarista löytyy kurssimuotoisten viikkotuntien lisäksi Drop in -tunteja, joilla ei tehdä jatkuvaa tanssisarjaa. Drop in -tunneilla ei haittaa, vaikka et pääse käymään säännöllisesti tai tulet mukaan vasta puolivälissä kautta – näille tunneille voit tulla koska vain!

Kaikki Drop in –tunnit ovat alkeistasoisia, joten voit tulla aina tunnille bailaamaan, vaikkei kokemusta kyseisestä lajista löytyisikään. Joka tunnilla opetellaan uutta tekniikkaa ja uusia liikkeitä, joita tanssitaan hiki päässä ja tunnelma katossa lopputunti.

Ma
17:00
Dancehall 1 drop in
Eve
Ti
16:00
Commercial Dance 1 drop in
Dineo
17:00
Street Dance 1 drop in
Henkka
Ke
18:00
Twerk 1 drop in 5.9. alkaen
Tinze

Aikuisten bailutunnit

Lisäksi Hip Hop Housen tuntivalikoimassa on drop in -tunteja, jotka on erityisesti suunnattu aikuisille! Näillä helpoilla, mutta vauhdikkailla bailutunneilla voit käydä silloin kuin sinulle sopii. Tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin, eikä niillä tehdä jatkuvaa tanssisarjaa. Joka tunti harjoitellaan muuvit, joita lopputunnista bailataan ankarasti!

Ma
17:00
Reggaeton Choreo 1
Tiia
18:00
Salsa naiset aikuiset 1
Tiia
Ti
17:45
Reggaeton aikuiset 1
Tiia
To
19:00
Salsaton aikuiset 1
Busta

Hinnasto syksy 2018

Drop in -tunneille voit ostaa tanssikortin, joka on vuoden voimassa. Tanssikortilla voit surffailla koska vain haluamillasi drop in -tunneilla.

Tanssikortit

1 x
15 €
5 x
60 €
10 x
110 €
20 x
200 €

Tuntisisällöt – drop in:

Danchall 1

Dancehall Drop in –tunnilla opetellaan Dancehallin askeleita eli stepsejä. Tunnilla pääsee harjoittelemaan klassikoiksi muodostuneita, vanhempia stepsejä, ja tietenkin myös modernin tyylin uudempia stepsejä. Viikosta riippuen teemana voi olla esimerkiksi uhoava Dancehall Ragga tai naisellisempi, leikittelevä Queen Style.

Commercial Dance 1

Supermuodikas Commercial Dance drop in -tunti on helppo mutta vauhdikas tanssitunti. Tämä urbaani fuusiotunti on täynnä diivamaista menoa ja tiukkaa asennetta musavideoiden tyyliin.

Street Dance 1

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta. Streetin Drop in –tunnilla treenataan lajin perustekniikkaa, askelkuvioita, bouncea ja vartalon isolaatioita. Tunnin lopuksi harjoitellut muuvit yhdistetään tanssisarjaksi, jota bailataan tiukalla asenteella.

Twerk 1

Tinzen supersuosittu Twerk Drop in -tunti. Twerkkaus on provosoiva tanssityyli, jonka liikkeet ovat alavartalopainotteisia. Laji sisältää erilaisia sheikkauksia ja väristyksiä, sekä pakaroilla tehtäviä ”pop” –liikkeitä. Pop that thing!

Tuntisisällöt – aikuisten bailutunnit

Reggaeton aikuiset 1

Tämä tunti sopii hyvin kaiken ikäisille aikuisille. Tunnilla tehdään paljon tekniikkaharjoituksia. Opettelemme erilaisia tapoja liikuttaa olkapäitä, rintakehää ja lantiota sekä näiden liikkeiden erilaisia aksentointeja. Myös askeleissa lähdetään perusasioista. Tällä tunnilla opit tuntemaan oman vartalosi ja sen liikemahdollisuudet. Tunnin lopuksi opituista asioista koostetaan sarja ja bailataan asenteella. Mukaan voi tulla koska vain! Ti klo 17.45, opettaja Tiia.

Reggaeton Choreo 1

Reggaetón Choreo on aikuisille sopiva koreografisempi tanssitunti. Tunti aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla, mutta tunnin pääpainotus on sarjan opettelulla. Tämä tunti on alkeistasoinen ja sopii kaikille, aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Choreo-tunnin sarja vaihtuu niin usein, että tunnille voi kesken kauden tulla mukaan uusia oppilaita. Halukkaat pääsevät myös esittämään Reggaeton Choreo -tunnilla opitut sarjat kauden lopun näytöksessä.

Salsaton 1

Salsaton on bailutuntien aatelia: makea fuusiotunti, jossa salsan vauhdikas askellus yhdistetään reggaetonin räheään kropan liikkeeseen! Tunnilla tehdään helppoja tanssisarjoja salsan perusaskeleista, mutta varsinainen suola ovat sarjoihin yhdistetyt reggaetonin makeat muuvit. Salsaton-tunti on vauhdikasta bailausta, jalat pysyvät liikkeessä koko tunnin ja kroppa saa taatusti liikettä! Mukaan voi tulla koska vain! To klo 19, opettaja Busta.

Salsa naiset 1

Salsa naiset -tunnit sopivat kaikille tanssillisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille naisille. Alkeistaso ei edellytä mitään aiempaa tanssitaustaa. Tunnilla tehdään salsan ja muiden kuubalaistanssien perusaskeleita ja lyhyitä, helppoja tanssisarjoja. Energinen, mutta helppo bailaustunti. Mukaan voi tulla koska vain! Ma klo 18, opettaja Tiia.