-->
Reggaeton kurssi

Drop in -tunnit

Syksyn lukkarista löytyy kurssimuotoisten viikkotuntien lisäksi drop in -tunteja, joille voi tulla mukaan koska vain! Drop in -tunneilla ei tehdä jatkuvaa koregrafiaa, vaan joka kerta harjoitellaan muutamat liikkeet, joista tehdään lyhyt tanssisarja. Tunneilla treenataan kunkin lajin perusasioita, sekä tietenkin pidetään hauskaa ja bailataan ankarasti!

Syyskauden viimeiset drop in -tunnit pidetään
*Ma 10.12. klo 17 Dancehall drop in / Eve
*Ti 11.12. klo 17 Street Dance drop in / Henkka
*Ti 11.12. klo 20 Kehonhuolto ja voima drop in / Maija
*Ke 12.12. klo 18 Twerk drop in / Tinze

Drop in -tunnit sopivat erinomaisesti niille, jotka eivät pääse käymään säännöllisesti tai haluavat surffailla eri tunneilla. Jos haluat treenata tanssia ilman pitkien koreografioiden opettelua tai esiintymispaineita, drop in -tunnit ovat juuri sinulle sopiva valinta!

Kokeile kympillä

Jos et ole käynyt Hip Hop Housella aikaisemmin, pääset kokeilemaan yhtä drop in -tuntia tai aikuisten bailutuntia vain 10 €:lla. Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja kokeilemaan voi tulla koska vain.

Aikataulu 13.8.-12.12.

Ma
17:00
Dancehall 1
Eve
17:00
Reggaeton Choreo 1 26.11.asti
Tiia
Ti
17:00
Street Dance 1
Henkka
20:00
Kehonhuolto ja voima
Maija
Ke
18:00
Twerk 1
Tinze

Aikuisten bailutunnit

Lisäksi Hip Hop Housen tuntivalikoimassa on drop in -tunteja, jotka on erityisesti suunnattu aikuisille! Näillä helpoilla, mutta vauhdikkailla bailutunneilla voit käydä silloin kuin sinulle sopii. Tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin, eikä niillä tehdä jatkuvaa tanssisarjaa. Joka tunti harjoitellaan muuvit, joita lopputunnista bailataan ankarasti!

Aikataulu 13.8.-28.11.

Ma
18:00
Salsa naiset aikuiset 1
Tiia
Ti
17:45
Reggaeton aikuiset 1
Tiia
To
19:00
Salsaton aikuiset 1 22.11.asti
Busta

Hinnasto syksy 2018

Drop in -tunneille voit ostaa tanssikortin, joka on vuoden voimassa. Tanssikortilla voit surffailla koska vain haluamillasi drop in -tunneilla.

Tanssikortit

1 x
15 €
5 x
60 €
10 x
110 €
20 x
200 €

Tuntisisällöt – drop in:

Dancehall 1

Dancehall Drop in –tunnilla opetellaan Dancehallin askeleita eli stepsejä. Tunnilla pääsee harjoittelemaan klassikoiksi muodostuneita, vanhempia stepsejä, ja tietenkin myös modernin tyylin uudempia stepsejä. Viikosta riippuen teemana voi olla esimerkiksi uhoava Dancehall Ragga tai naisellisempi, leikittelevä Queen Style.

Reggaeton Choreo 1

Reggaetón Choreo on reggaetonin koreografisempi tanssitunti. Tunti aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla ja lopputunti harjoitellaan tanssisarjaa. Tämä tunti on alkeistasoinen ja sopii kaikille, aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Choreo-tunnin sarja vaihtuu niin usein, että tunnille voi kesken kauden tulla mukaan uusia oppilaita. Halukkaat pääsevät myös esittämään Reggaeton Choreo -tunnilla opitut sarjat kauden lopun näytöksessä.

Commercial Dance 1

Supermuodikas Commercial Dance drop in -tunti on helppo mutta vauhdikas tanssitunti. Tämä urbaani fuusiotunti on täynnä diivamaista menoa ja tiukkaa asennetta musavideoiden tyyliin.

Street Dance 1

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta. Streetin Drop in –tunnilla treenataan lajin perustekniikkaa, askelkuvioita, bouncea ja vartalon isolaatioita. Tunnin lopuksi harjoitellut muuvit yhdistetään tanssisarjaksi, jota bailataan tiukalla asenteella.

Twerk 1

Tinzen supersuosittu Twerk Drop in -tunti. Twerkkaus on provosoiva tanssityyli, jonka liikkeet ovat alavartalopainotteisia. Laji sisältää erilaisia sheikkauksia ja väristyksiä, sekä pakaroilla tehtäviä ”pop” –liikkeitä. Pop that thing!