Commercial Dance tunti koroilla! Rakastatko korkkareita ja supernaisellista tanssityyliä? Tällä tunnilla voit päästää sisäisen Beyoncesi valloilleen! High Heels tunnin pitää Josefiina maanantaisin klo 20.00. Korkkarit mukaan!

Tunti on rakenteeltaan Commercial Dancen kaltainen. Lämmittelyt ja osa tekniikkaharjoituksista tehdään ilman kenkiä tai tennareissa. Tunnilla tehtävä koreografia tehdään korkokengät jalassa, joten myös osa tekniikkaharjoituksista tehdään koroilla. Voit säätää tunnin vaikeustasoa itse. Jos haluat päästä helpommalla, valitse jalkaan matalat korkkarit tai halutessasi lisää haastetta, voit vetää tunnin kunnon piikkareissa! High Heels -tunnille tarvitset mukaan omat korkokengät.

Tunnin taso on avoin. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta korkokengillä tanssimisesta, mutta muuta tanssitaustaa tulisi olla jonkin verran.

Girl-power putki

Maantain Girlpower-putki saa uudet opettajat, kun Josefiina ja Elise hyppäävät kevään ajaksi puikkoihin. Kolmen tunnin putki diivailua, bootyshakea ja mimmienergiaa!
Ma klo 18 Queen Style, Elise
Ma klo 19 Commercial Dance 3, Josefiina
Ma klo 20 High Heels, Josefiina

Tule mukaan!