Jeffreyn ja Kiiran huippuvierailu maaliskuussa! Riehakas Locking ja upeat Showjazz ja paritekniikkakurssit tempaavat mukaansa varmasti jokaisen.

Workshopit pe 10.3.
*Showjazz – Kiira Kilpiö:
Klo 17.00-18.15 (1 h 15 min)
*Locking – Jeffrey Kam:
Klo 18.15-19.30 (1 h 15 min)
*Paritekniikka – Kiira & Jeffrey:
Klo 19.30-20.45 (1 h 15 min)

Hinnat:
1 tanssitunti (1 h 15 min): 2 kertaa tanssikortilla tai 18 €
2 tanssituntia (2,5 h): 4 kertaa tanssikortilla tai 35 €
3 tanssituntia (3 h 45 min): 6 kertaa tanssikortilla tai 50 €

Showjazz with Kiira

Kiiran tunneilla keskitytään perinteisiin showjazz –harjoitteisiin: liikkeisiin ja tekniikkaan sekä niiden modernimpiin variaatioihin. Kurssilla on isossa osassa myös lattiatekniikka ja kehon aksentoinnit. Kiiran Showjazz-kurssi on todellinen herkkupala kaikille showtanssin ja contemporary jazzin harrastajille sekä lajista kiinnostuneille.

Kiira Kilpiö on Helsinkiläisen tanssikoulu Tanssivintin kasvatteja ja hänen tyylissään näkyy lukuisien eri lajien vaikutteet. Hän on toiminut monta vuotta Reija Wäreen assistenttina ja luottotanssijana. Kiira on työskennellyt muun muassa Turun Kaupunginteatterin Kakola- ja Seili-musikaaleissa ja lokakuussa ensi-iltansa saaneessa Rock of Ages –musikaalissa. Lisäksi hän on ollut mukana monessa tv-tuotannossa, kuten Uuden musiikin kilpailussa.
Kiira on tanssinut useiden suomalaisten artistien taustalla ja tällä hetkellä hän kuuluu Krista Siegfridsin taustatanssijoihin.

Locking with Jeffrey

Jeffreyn Locking-kurssillla käydään läpi lockingin perustekniikkaa, kuten soul stepejä ja powereita. Locking on lajina riehakas ja huokuu positiivista asennetta, mikä onkin varmasti suuri syy Lockingin suureen suosioon vuodesta toiseen. Tunneille ei tarvita aiempaa kokemusta Lockingista.

Jeffrey Kam on Will Funk For Food- lockingryhmän jäsen ja yksi lajinsa parhaita Suomessa. Hän kisaa aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla sekä opettaa kahta intensiivikoulutusohjelmaa. Hän on monille tuttu useasta tv-ohjelmasta kuten Dance, Pakko Tanssia ja Talent. Jeffrey on työskennellyt mm. Helsingin Kaupunginteatterin Tarzan-musikaalissa, Reija Wäreen Of(f) course- tanssiteoksessa sekä useissa tv-tuotannoissa ja erilaisilla keikoilla sekä ryhmänsä että eri artistien kanssa.

Paritekniikka with Kiira & Jeffrey

Paritekniikkatunnilla tehdään erilaisia painonsiirto- ja nostoharjotteita. Tunnille ei tarvitse tulla oman parin kanssa vaan jaamme parit tunnin aluksi sekä vaihtelemme pareja kurssin aikana. Lopuksi teemme lyhyttä sarjaa ja halukkaat pääsevät kokeilemaan isojakin nostoja.


Kiira & Jeffrey -workshops pe 10.3.

Ilmoittaudun Showjazz-workshopille
Ilmoittaudun Locking-workshopille
Ilmoittaudun Paritekniikka workshopille
Haluan laskun sähköpostiini