-->
jeffrey

Jeffrey Kamin Workshopit pe 6.10.

Jeffreyn toivotut workshopit lokakuussa! Riehakas Locking, Hip Hop ja Hip Hop Freestyle tempaavat mukaansa varmasti jokaisen.

Workshopit pe 6.10.
*Locking: Klo 17.00-18.00 (1 h)
*Hip Hop: Klo 18.00-19.00 (1 h)
*Hip Hop Freestyle: Klo 19.00-20.00 (1 h)

Hinnat:
1 tanssitunti (1 h): 2 kertaa tanssikortilla tai 15 €
2 tanssituntia (2 h): 4 kertaa tanssikortilla tai 25 €
3 tanssituntia (3 h): 6 kertaa tanssikortilla tai 40 €
Kisaryhmäläiset (3 h) 5 kertaa tanssikortilla tai 35 €

Jeffrey Kam

Jeffrey Kam on Will Funk For Food- lockingryhmän jäsen ja yksi lajinsa parhaita Suomessa. Hän kisaa aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla sekä opettaa kahta intensiivikoulutusohjelmaa. Hän on monille tuttu useasta tv-ohjelmasta kuten Dance, Pakko Tanssia ja Talent. Jeffrey on työskennellyt mm. Helsingin Kaupunginteatterin Tarzan-musikaalissa, Reija Wäreen Of(f) course- tanssiteoksessa sekä useissa tv-tuotannoissa ja erilaisilla keikoilla sekä ryhmänsä että eri artistien kanssa.

Locking

Jeffreyn Locking-kurssillla käydään läpi lockingin perustekniikkaa, kuten soul stepejä ja powereita. Locking on lajina riehakas ja huokuu positiivista asennetta, mikä onkin varmasti suuri syy Lockingin suureen suosioon vuodesta toiseen. Tunneille ei tarvita aiempaa kokemusta Lockingista.

Hip Hop

Hip Hop tunnilla harjoitellaan hoppisarjoja ja isolaatio harjoituksia Jeffen huippuhauskaan tyyliin.

Hip Hop Freestyle

Hip Hop Freestyle tunnilla siirrytään vapaamman tanssin puolelle erilaisia harjoitteita käyttäen parin kanssa sekä ringissä. Musiikin kuuntelu ja siihen reagoiminen ovat iso osa freestyleä. Tältä tunnilta saat myös vinkkejä oman freestyle tyylisi kehittämisen! Polvisuojat mukaan!


Jeffrey Kamin workshopit pe 6.10.

Ilmoittaudun Locking-workshopille
Ilmoittaudun Hip Hop -workshopille
Ilmoittaudun Hip Hop Freestyle -workshopille
Haluan laskun sähköpostiini