-->
Josefiina kevät18 nosto

Josefiina & kevään uudet tunnit

Huippusuositun Josefiinan tunnit nyt myös lauantaisin! Ekat tunnit la 3.2. vain 5 €!

Uudet tunnit lauantaisin

Tiistain Commercial Street -tunti saat jatkoa kun edistyneimpiä oppilaita hemmotellaan uudella Commercial Street 3 -tunnilla lauantaisin klo 14! Lisäksi Commercial Dance 2 -tunti pidetään lauantaisin klo 13.
La 3.2. tunnit kokeiluhintaan vain 5 €:
*Commercial Dance 2 la klo 13
*Commercial Street 3 la klo 14

Lue Josefiinan opettajaesittely täältä.

Commercial Dance

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Haluaisitko opetella heti uusien musiikkivideoiden kovimmat tanssiliikkeet? Jos vastasit kyllä, tämä tunti on todellakin sinulle! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita ja haetaan inspiraatiota esimerkiksi suosituimpien pop-tähtien taustatanssijoilta. Koreografioiden tyyli vaihtelee niin katu-uskottavuuden, kuin kaiken alleen pyyhkäisevän seksikkyyden välimaastossa. Musiikkina tunnilla käytetään tietenkin kaikkia kuumimpia hittejä.

Commercial Street

Commercial Street –tunti ottaa inspiraatiota suurimpien tähtien lavaesityksistä ja kuumimmista musiikkivideoista. Tunti on fuusiotunti, joten liikekieltä koreografioihin lainataan monista eri tanssilajeista. Painotus on kuitenkin katutanssilajeissa, ja tunneilla harjoitellaankin paljon niille ominaista tekniikkaa ja esimerkiksi liikkeen rentoutta ja aksentteja. Commercial Street -tuntien koreografiat ovat dynaamisia ja intensiivisiä, ja tärkeänä osana tuntia onkin rohkea asenne ja itsevarmuus. Musiikkina soi parhaat hitit niin vuosien varrelta, kuin uusimmiltakin listoilta.