-->
HHH_avajaisviikot2_web

Kevät 2019

Avajaisviikoilla 7.-18.1. voit kokeilla kaikkia tanssitunteja 10 eurolla!

Katso kevään lukkari ja tule mukaan menoon!

Miten kursseille voi tulla mukaan kevällä 2019?

1. Kokeile 10 eurolla
Voit kokeilla kaikkia haluamiasi kursseja 10 € tutustumishintaan ensimmäisen kahden viikon aikana 7.-20.1. Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua ja yhtä kurssia voit kokeilla vain kerran.

2. Ilmoittaudu
Kokeilutunnin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan kurssille maksamalla kurssimaksun. Tällöin 10 € kokeilumaksu hyvitetään kurssin hinnasta.

3. Kokeile useampaa kiinnostavaa kurssia
Voit kokeilla useampaa eri kurssia 10 € kokeiluhintaan, saat hyvityksen kaikista kursseista, joilla päätät jatkaa. Mitä useamman kurssin otat, sen vähemmän maksat yhdestä kurssista.

4. Maksa suoraan koko kurssimaksu
Halutessasi voit maksaa koko kurssimaksun/kurssimaksut kokeilemattakin. Tällöin maksat suoraan hinnaston mukaisen hinnan. Kurssimaksu suoritetaan tanssikoulun vastaanottoon ensimmäiselle tunnille tultaessa. Kursseille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

***************************
Esimerkki
Kokeile yhtä kurssia 10 eurolla. Ilmoittaudu mukaan kurssille ja maksa kurssimaksu, sinulle hyvitetään jo maksettu 10 €, joten maksat enää 180 €

Esimerkki 2
Kokeile kahta eri kurssia, maksa molemmista 10 € tutustumismaksu. Ilmoittaudu mukaan molemmille kursseille, sinulle hyvitetään jo maksettu 20 €, joten maksat enää kahden kurssin kimppahinnasta hyvityksen jälkeen 340 €.
***************************

Uutta keväällä!

1. Korvausmahdollisuus
Nyt kaikilla Hip Hop Housen yli 16-vuotiaiden kursseilla on korvausmahdollisuus! Poissaoloja voi korvata millä tahansa drop in -tunnilla, korkeintaan 4 tuntia / kurssi!

2. Masterclass
Hip Hip Housen kurssivalikoimaan ilmestyy uusi Masterclass-taso, joka on tarkoitettu kaikkein edistyneimmille oppilaille. Kevään 2019 Masterclass -ryhmät:

*Street Dance Masterclass ti klo 20 / Henkka
Kokeilutunti 8.1.
*Commercial Street Masterclass to klo 18 / Oona
Kokeilutunti 10.1.

Opettajat valitsevat oppilaat Masterclass-tunneille. Ryhmiin järjestetään myös hakutilaisuudet.
Lue lisää Masterclasseista!

3. Drop-in -tasot
Drop-in -tunteja on jatkossa kahta eri tasoa! Huom! Myös 1-tason tanssijat voivat halutessaan korvata poissaolojaan 2-tason drop-in -tunneilla. Valikoimasta löytyy kuitenkin myös alkeistason drop-in -tunteja.

Kurssimaksut

Kevätkausi on 18 viikkoa, hiihtolomalla ei pidetä tunteja.

Pakettialennukset
Saat jo kahdesta kurssista alennuksen. Alennus kasvaa sitä mukaa, mitä useamman kurssin valitset. Jos maksujesi yhteissumma on yli 300 euroa, voit maksaa ne kahdessa erässä.

Entä jos en pääse joka kerta?
Siltä varalta, ettet joskus pääse vakitunnillesi, on tunneilla korvausmahdollisuus. Kaikkia Hop Hop Housen kursseja voi korvata millä tahansa drop in -tunnilla -> enintään 4 kertaa kauden aikana.

Kurssien lisääminen
Tammikuun aikana voit vielä lisätä pakettiisi kursseja ja saat niistä hinnaston mukaisen pakettialennuksen. Kahden ensimmäisen viikon ajan tunteja voi kokeilla 10 euron kokeiluhinnalla, mutta sen jälkeen on vielä mahdollista osallistua kurssille maksamalla kurssin hinta ilman kokeilumahdollisuutta. Kursseille voi tulla mukaan tammikuun aikana.

Tasolta seuraavalle eteneminen

Tasolta toiselle edetään yleensä seuraavasti:

*1-tasolla käydään kaksi kautta, eli syys- ja kevätkausi
*2-tasolla käydään kaksi kautta, eli syys- ja kevätkausi
*3-tasolla käydään useampi vuosi, ennen kuin voi hakea Masteclass tai kisaryhmään

Tanssissa kehittyminen on yksilöllistä ja parhaan hyödyn tunneista saa, kun on itselleen juuri sopivalla tasolla. Oma opettajasi neuvoo mielellään sinulle sopivan tason, kannattaa kysyä neuvoa!