-->
LightsOnBroadway_web

Lights on Broadway – musikaalin taikaa

Ti 27.11. klo 19 @ TTT-klubi, K-18

Suuren suosion saavuttanut Lights on Broadway -näytös palaa jälleen! Yleisön pyynnöstä TTT-klubin lavalle nähdään jälleen Hip Hop Housen upea broadway-näytös!

Lavalla nähdään vauhdikkaita kohtauksia ja koreografioita vuosien varrella tunneilla luoduista esityksistä. Mukana on tansseja musikaaleista Color Purple, Chicago, Hamilton, Sister Act ja Kinky Boots. Luvassa on aivan mieletön show, joka kannattaa ihan jokaisen musikaalifanin ja tanssinharrastajan nähdä!

Lights on Broadway -näytöksessä estradilla nähdään Hip Hop Housen Broadway-tunnin oppilaita, sekä tietenkin kisoissa runsaasti mainetta niittänyt Lights on Broadway -tanssiryhmä. Esitys kestää väliajan kanssa noin kaksi tuntia, ja TTT-klubin baari palvelee asiakkaita koko esityksen ajan.

*******************
Lights on Broadway –näytös
Tiistaina 27.11. klo 19 @ TTT-klubi
Hallituskatu 19
K-18
Liput: 17 €
Osta lippusi Lippuagentin sivuilta tai tanssikoulun kassalta.
*******************

Koreografi Suvi Salmi

Suvi on tanssinut 20 vuotta ja opettanut Hip Hop Housella vuodesta 2013. Lights on Broadway –ryhmää hän on luotsannut vuodesta 2016 ja onkin nykyään johtavia Broadway-tanssin opettajia Suomessa. Laajan tanssitaustan lisäksi hänellä on maisterin tutkinto teatterin ja draaman tutkimuksesta, mikä nostaakin hänen teatteritanssiesityksensä aina aivan uudelle tasolle.

Suvi on itsekin nähty teatterien lavoilla esimerkiksi Lapin alueteatterin Marilyn-musikaalissa ja Marco Bjurströmin ohjaamassa Grease-musikaalissa Valkeakoskella. Viime vuosina Suvin tanssiryhmät ovat keränneet huimat määrät palkintoja ja kunniamainintoja kisoissa ympäri Suomea. Nyt on siis mahtava mahdollisuus nähdä kerralla useampi näistä loistokkaista, kiitosta saaneista koreografioista ja päästä näkemään, mitä Broadway-tanssi parhaimmillaan onkaan!