-->
Lights_on_broadway_nosto

Lights On Broadway

Huikea musikaalispektaakkeli
Ti 15.5. @ TTT-klubi, K-18

Toukokuussa räjähtää, sillä silloin saapuu TTTKlubin lavalle Hip Hop Housen uusi, upea Broadway-näytös! Lavalla nähdään vauhdikkaita kohtauksia ja koreografioita vuosien varrella tunneilla luoduista esityksistä. Mukana on tansseja musikaaleista Chicago, the Book of Mormon, Hamilton, Sister Act ja Kinky Boots. Luvassa on aivan mieletön show, joka kannattaa ihan jokaisen musikaalifanin ja tanssinharrastajan nähdä!

Lights on Broadway -näytöksessä estradilla nähdään Hip Hop Housen Broadway-tunnin oppilaita, sekä tietenkin kisoissa runsaasti mainetta niittänyt Lights on Broadway -tanssiryhmä. Esitys kestää vajaan kaksi tuntia väliajan kera ja TTT-klubin baari palvelee asiakkaita koko esityksen ajan.

*******************
Lights on Broadway –näytös
Tiistaina 15.5. klo 19 @ TTT-klubi
Hallituskatu 19
K-18
Esitys kestää noin kaksi tuntia, väliaka
TTT-Klubin baari palvelee koko shown ajan
Liput: 15 e / kevätnäytöslipun kanssa yhteensä 25 e
*******************

Koreografi Suvi Salmi

Suvi on tanssinut 20 vuotta ja opettanut Hip Hop Housella vuodesta 2013. Lights on Broadway –ryhmää hän on luotsannut vuodesta 2016 ja onkin nykyään johtavia Broadway-tanssin opettajia Suomessa. Laajan tanssitaustan lisäksi hänellä on maisterin tutkinto teatterin ja draaman tutkimuksesta, mikä nostaakin hänen teatteritanssiesityksensä aina aivan uudelle tasolle.

Suvi on itsekin nähty teatterien lavoilla esimerkiksi Lapin alueteatterin Marilyn-musikaalissa ja Marco Bjurströmin ohjaamassa Grease-musikaalissa Valkeakoskella. Viime vuosina Suvin tanssiryhmät ovat keränneet huimat määrät palkintoja ja kunniamainintoja kisoissa ympäri Suomea. Nyt on siis mahtava mahdollisuus nähdä kerralla useampi näistä loistokkaista, kiitosta saaneista koreografioista ja päästä näkemään, mitä Broadway-tanssi parhaimmillaan onkaan!

Osta liput

Osta lippusi etukäteen, saat laskun sähköpostiisi. Kun olet maksanut lipun, niin saat muutaman päivän kuluessa vahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistus toimii lippunasi. Nyt voit myös ostaa ennakkoon kimppalipun – Lights on Broadway lipun ja Hip Hop Housen kevätnäytöslipun yhteishintaan 25 €.


Lights on Broadway ti 15.5.

Ostan lipun Lights on Broadway -näytökseen ti 15.5. 15 €
Ostan lipun Lights on Broadway -näytökseen ti 15.5. + Hip Hop Housen Lasten ja Nuorten Kevätnäytökseen to 24.5. yht. 25 €
Ostan lipun Lights on Broadway -näytökseen ti 15.5. + Hip Hop Housen Aikuisten Kevätnäytökseen pe 25.5. yht. 25 €