Vietä hauska ja vauhdikas polttaritunti tanssiryhmä The Reggaeton Projectin kanssa!

Kunnon bootysheikkiä, twerkkiä, diivailua ja kuumia Karibian rytmejä! Kaikkea tätä on luvassa superhauskalla polttaritunnilla The Reggaeton Projectin kanssa! Tunnilla opetellaan helppo koreografia, jonka päätähdeksi pääsee tuleva morsian! Myös miesryhmät ovat tervetulleita!

Polttaritunnin vetää Housen opettaja ja The Reggaeton Projectin koreografi Tiia. Lisäksi koko tunnin ajan mukana menossa ja nostattamassa tunnelmaa on 2-3 The Reggaeton Projectin tanssijaa. Polttaritunnin aikana rakennetaan show, jonka päätähtenä on polttarisankari. Taustatanssijoikseen päivän tähti saa upeat The Reggaeton Projectin tanssijat ja koko polttariseurueen. Tunnin lopuksi kuvaamme polttarisankarille hauskan muiston tanssitunnista.

Polttariseurueella ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta, pääosassa tunnilla on hyvä meno rennolla fiiliksellä. Koululla on polttaritunnille sopivaa rekvisiitta ja esiintymisasuja koko porukalle. Tunnelmaa luovat myös upeat diskovalot, jotka tuovat hauskan lisän polttari-show´hun.

Info

Polttaritunnit pidetään tanssikoulu Hip Hop Housen upeissa tiloissa aivan ydinkeskustassa. Koululla on kolme tilavaa salia ja pukuhuoneet suihkuineen.
Hip Hop House, Otavalankatu 4 (Koskikeskuksen yhteydessä)
Hinta: opetus ja show (75 min) 170 €
Lue lisää muista yksityis- ja polttaritunneista!

Lähetä tiedustelu

Kerro meille polttareiden ajankohta ja muut mahdolliset toiveesi.


Polttarit with The Reggaeton Project

Kerro ajankohta ja mahdolliset muut toiveesi: