Ensimmäistä kertaa Suomessa, Reggaetonin huippuryhmä Cuban Flex!

Cuban Flex Kuuba / Italia

Reggaetonin kuumin uusi nimi, Cuban Flex tulee kesällä Hip Hop Houselle! Ilmoittaudu mukaan!

Reggaeton Workshop with Cuban Flex
Ti-ke 26.-27.7. klo 17.00-19.00 (4h) 80 €

Klikkaa itsesti eventtiin Facebookissa!

Kolmen kuubalaistanssijan muodostama ryhmä opettaa ja esiintyy aina yhdessä – ja saa aikaan kolmin verroin kuumemmat kipinät missä kulkeekin. Heidän tanssituntinsa ovat mahtavia kokemuksia ja shownsa vauhdikkaita, viihdyttäviä taidonnäytteitä. Kahden illan Reggaeton with Cuban Flex -workshopilla tehdään lyhyt koreografia.

Workshop Cuban Flexin kanssa on aivan omaa luokkaansa. Samassa paketissa saa paitsi erinomaisen tanssitunnin, myös kolmen miehen energisen shown, jossa hiki virtaa, paidat lentävät päältä ja nauru raikaa. Cuban Flexin tanssituntia on mahdoton kuvailla sanoin, se on koettava itse!

Monipuolinen tausta näkyy Cuban Flexin tanssissa: He yhdistävät reggaetonia, hip hoppia, salsaa ja kaikkia muita kuubalaistansseja vastustamattomaksi kokonaisuudeksi. Ehdottomasti kuuminta ja cooleinta menoa juuri nyt!

Ryhmän jäsenet perustivat Cuban Flexin uudessa kotimaassaan Italiassa vuonna 2013. Tony Alvarado tanssi Kuubassa asuessaan Tony Menendezin tanssiryhmässä ja Yunier Aguilera Teatro Américan tanssiryhmässä. Yanni Rodriguezin tausta on break dancen ja akrobatian puolella.

Cuban Flexin Facebook-sivulta voit käydä tsekkaamassa kundien meininkiä ja videoita!

Ilmoittaudu mukaan

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viikon kuluessa ilmoittautumisesta saat laskun sähköpostitse. Kurssipaikkasi vahvistuu, kun maksat laskun eräpäivään mennessä.

Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi vaan peruutuksesta on aina ilmoitettava sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa viimeistään 15 päivää ennen kurssia. Jo maksetuista kurssimaksuista pidätetään silloin 10 euroa toimistokuluja ja loppu palautetaan. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta maksuja muuten kuin lääkärintodistusta vastaan.


Regaeton with Cuban Flex
ti-ke 26.-27.7. 80 €

Ilmoittaudun Reggaeton with Cuban Flex -workshopille