Yksi Suomen kovimmista katutanssijoista tulee syyslomalla Houselle!

Roza Ahmad on monipuolinen tanssija, koreografi sekä tanssinopettaja, joka tunnetaan kansainvälisen House Of Ninja -kollektiivin jäsenenä. Omaan tanssityyliinsä Roza on ammentanut runsaasti vaikutteita ulkomailla, kuten New Yorkissa sekä Los Angelesissa, joissa hän on opiskellut tanssia. Roza on esiintynyt myös monen suomalaisen artistin, kuten Robinin, Anna Abreun sekä Elastisen taustatanssijana. Hän on pärjännyt loistavasti sekä tanssijana että koreografina Suomessa sekä lukuisissa kansainvälisissä tanssikilpailuissa. Rozan viimeisimpiin projekteihin lukeutui mm. JVG Hartwall Arenan koreografiat.

Hip Hop Old School

*Ma-ti 17.-18.10. klo 18.00-19.00 (2h)
*Avoin taso

Hip Hop Choreo

*Ma-ti 17.-18.10. klo 19.00-20.00 (2h)
*Avoin taso

Vogue Femme

*Ma-ti 17.-18.10. klo 20.00-21.00 (2h)
*Avoin taso

************************************************
Hinnat
1 kurssi (2h) 35 € tai 4 kertaa tanssikortilta
2 kurssia (4h) 60 € tai 7 kertaa tanssikortilta
3 kurssi (6h) 80 tai 9 kertaa tanssikortilta
************************************************

Hip Hop Old School

Hip Hop Old School -kurssilla keskitytään lajin tekniikkaan sekä perusliikkeisiin variaatioita käyttäen. Tunnin lopuksi tehdään lyhyt pätkä koreografiaa yhdistäen liikkeitä, mitä kurssin aikana on harjoiteltu. Kurssi sopii aloittelijoille sekä pitkään lajia harrasteneille.

Hip Hop Choreo

Hip Hop koreografia tunnilla keskitytään itseilmaisuun sekä esiintymiseen. Koreografia sisältää myös elementtejä muista katutanssityyleistä esim. poppingista ja dancehallista. Taso avoin.

Vogue Femme

Vogue on katutanssilaji, joka on syntynyt New Yorkin kaduilla ja homoklubeilla 70-luvulla. Vogue femme on yksi voguen useasta ’tyylistä’ missä omaa feminiinisyyttä korostetaan. Vogue femmessä pyritään olemaan mahdollisimman naisellisia ja sulavia sekä pyritään ilmaisemaan itseään itsevarmasti. Tunti jakautuu tekniikka osioon, jossa käydään läpi Vogue Femmen viisi elementtiä (duckwalk, catwalk, hand performance, floor performance, spins&dips) sekä koreografiaosuuteen.

Ilmoittaudu mukaan

Kurssit voit maksaa joko suoraan tanssikoulun vastaanottoon ensimmäisenä kurssipäivänä tai ennakkoon laskulla. Ilmoittautuminen on sitova, peruutuksista tulee aina ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittutumisen voi perua maksutta viimeistään 15.10. Tämän jälkeen kurssin voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.


Roza Coco Ahmadin workshopit ma-ti 17.-18.10.

Hip Hop Old School
Hip Hop Choreo
Vogue Femme
Haluan laskun