Maanantai 5.6.
17.30-19.00 Commercial Attitude
19.00-20.30 Heels

Sebastian Visa

Sebastian on tanssinut eri tanssilajeja laidasta laitaan, show- ja nykytanssista aina hiphoppiin ja voguingiin. Eri tanssilajien oppeja hyödyntäen Sebastian on luonut itselleen oman tyylin, jota hän vie eteenpäin aktiivisesti erilaisten koreografioiden ja tanssivideoiden kautta.

Sebastianin koreografioiden tyyli on asennetta, vahvoja aksentteja ja nopeita liikkeitä yhdistettynä sulavaan kehonliikkeeseen käyttäen hyödyksi musiikin pienimpiäkin vivahteita, iskuja ja rytmejä. Sebastian yrittää aina keksiä ja kokeilla jotain uutta, ja tämä näkyykin myös hänen koreografioissaan.

Workshops

Commercial Attitude, avoin taso

Attitude-tunti on täynnä vahvaa asennetta ja räväkkää energiaa! Tunnilla harjoitellaan itse koreografian lisäksi myös esiintymistä ja eläytymistä. Commercial tarkoittaa sananmukaisesti “kaupallista” tanssia, viitaten muun muassa pop-artistien musiikkivideoihin ja live-esiintymisiin. Populaarimusiikki onkin pääosassa Commercial-tunneilla. Varsinaista tekniikkaa Commercial-tunneilla ei ole, sillä tyyli yhdistää liikekieltä eri tanssityyleistä showtanssista katutanssilajeihin.

Commercial Heels, avoin taso

Heels-tunnilla opetellaan korkokengillä kävelyä ja liikkumista erilaisten harjoitusten avulla. Tunnilla tehdään myös koreografiaa.

Hinnat

1 workshop (1h30 min): 3 kertaa tanssikortilla tai 30 €
2 workshops (3h): 5 kertaa tanssikortilla tai 45 €


Sebastian Visa Summer Workshop
ma 5.6.

Ilmoittaudun Commercial Attitude -workshopille
Ilmoittaudun Heels-workshopille
Haluan laskun sähköpostiini