-->
HHH_SpringWorkshop-nettisivunosto

Sebastian Visan workshopit la 21.4.

Sebastian Visan mielettömät Workshopit tulevat taas! Sebastian on tällä hetkellä Suomen kuumimpia nimiä tanssiskenessä! Tule mukaan huippumenoon: Sebastianin supersuosituista Commercial-tunneista pääsee nyt nauttimaan jopa kolmen tanssitunnin verran!

*Commercial Attitude 13.00-14.15
*Commercial Lyrical 14.15-15.30
*Commercial Heels 15.45-17.00
**********************
Hinta:
1 tunti 20 € tai 2 kertaa tanssikortilla
2 tuntia 35 € tai 4 kertaa tanssikortilla
3 tuntia 50 € tai 6 kertaa tanssikortilla
**********************

Commercial Attitude (75 min)

Commercial tarkoittaa sananmukaisesti ”kaupallista” tanssia, viitaten muun muassa pop-artistien musiikkivideoihin ja live-esiintymisiin. Populaarimusiikki onkin pääosassa Commercial-tunneilla ja itse laji yhdistää liikekieltä eri tanssityyleistä showtanssista katutanssilajeihin. Attitude-tunti on täynnä vahvaa asennetta ja räväkkää energiaa! Tunnilla harjoitellaan koreografian lisäksi myös esiintymistä ja eläytymistä.

Commercial Lyrical (75 min)

Tällä tunnilla pääset kokeilemaan lyyristä ja herkkää eläytymistä ja tarinankerrontaa, kuitenkin menemättä liian kauas Commercial-tyylistä. Tunnilla käydään läpi eri tyylejä liikkeiden ilmaisuun, ja harjoitellaan koreografiaa. Tälle tunnille kannattaa lämmitellä valmiiksi, sillä tunnilla ei tehdä alkulämmittelyä.

Commercial Heels (75 min – K16)

Commercial Heels –tunti on täynnä naisellista flirttiä ja itsevarmaa fiilistelyä. Tunnilla käydään läpi korkokenkäkävelyn perusteita ja harjoitellaan erilaisia poseerauksia. Lopuksi tanssitaan myös koreografiaa korkokengissä. Mukaan kelpaavat kaiken korkuiset korot, joissa on mukava ja tukeva tanssia. Tunnille voi osallistua myös ilman korkokenkiä.

Sebastian Visa

Sebastian Visa on Suomen johtavia katutanssi- ja commercial-lajien opettajia. Hänen tanssiryhmänsä menestyvät jatkuvasti upeasti kisoissa ympäri Suomen ja hänen osaamistaan voi nähdä myös esimerkiksi monissa musiikkivideoissa. Sebastian on tanssinut eri tanssilajeja aivan laidasta laitaan, ja eri lajien oppeja hyödyntäen hän on luonut itselleen vahvan ja tunnistettavan oman tyylin. Sebastianin koreografiat ovat täynnä asennetta, vahvoja aksentteja ja nopeita liikkeitä yhdistettynä sulavaan kehonliikkeeseen. Musiikista käytetään hyödyksi pienetkin vivahteet, iskut ja rytmit.


Sebastian Visa Spring Workshop
la 21.4.

Ilmoittaudun Commercial Attitude -workshopille
Ilmoittaudun Commercial Lyrical -workshopille
Ilmoittaudun Commercial Heels-workshopille
Haluan laskun sähköpostiini