-->
HHH_Twerk_with_Tinze_nosto

Twerk With Tinze

Twerk with Tinze Exclusive @ Hip Hop House! Tinzen twerkin viikkotunnit Tampereella ainoastaan Hip Hop Housella!

Super Twerk Tuesdays

Hip Hop Housella vietetään joka viikko Twerk-tiistaita riehakkaissa tunnelmissa! Twerkin supernainen Tinze saa taatusti kroppaasi liikettä ja luvassa on kunnon bootyshakea. Pop that thing!

Twerkkaus on provosoiva tanssityyli, jonka liikkeet ovat alavartalopainotteisia. Laji sisältää erilaisia sheikkauksia ja väristyksiä, sekä pakaroilla tehtäviä ”pop” –liikkeitä. Viikkotunneilla opetellaan twerkkauksen tekniikkaa ja tanssitaan vauhdikkaita koreografioita.

Kevään 2018 aikataulu

Tinzen Twerk-tunnit aina tiistaisin:
Twerk 1 klo 17. Twerkin perustekniikkaa ja helppoja twerk-koreoita, tunti soveltuu hyvin alottelijoille.
Twerk Drop in klo 18. Twerkin mahtava biletunti! Tunnilla tehdään joka viikko uudet sarjat, joten mukaan voi tulla koska vain. Tunti soveltuu aloittelijoille.
Twerk 2 klo 19. Jatkotason Twerk-tunti niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta lajista.

Mukaan koska vain!

Tiistaisin klo 18 on Twerk Drop in -tunti, jonne voi tulla mukaan koska vain! Tunnilla tehdään joka viikko uudet sarjat. Drop in -tuntia voi tulla kokeilemaan kertamaksulla, eikä sinne tarvitse etukäteen ilmoittautua.

Tinze Twerkers

Tinzen luotsaama ryhmä Tinze Twerkers on Tinzen oma esiintyvä twerk-ryhmä, joka treenaa Hip Hop Housella. Ryhmä keikkailee aktiivisesti erilaisissa bileissä ja tapahtumissa. Mikäli olet kiinnostunut saamaan Tinze Twerkersin omaan tapahtumaasi esiintymään, ota yhteyttä sähköpostilla!