-->
HHH_Twerk_with_Tinze_nosto

Twerk With Tinze

Twerk with Tinze Exclusive @ Hip Hop House! Tinzen twerkin viikkotunnit Tampereella ainoastaan Hip Hop Housella!

Twerk dop in – mukaan koska vain!

Tiistaisin klo 18 on Twerk Drop in -tunti, jonne voi tulla mukaan koska vain! Tunnilla tehdään joka viikko uudet sarjat. Drop in -tuntia voi tulla kokeilemaan kertamaksulla, eikä sinne tarvitse etukäteen ilmoittautua.
*Twerk drop in ti klo 18: Twerkin mahtava biletunti! Joka viikko uudet sarjat.

Super Twerk Tuesdays

Hip Hop Housella vietetään joka viikko Twerk-tiistaita riehakkaissa tunnelmissa! Twerkin supernainen Tinze saa taatusti kroppaasi liikettä ja luvassa on kunnon bootyshakea. Pop that thing!

Twerkkaus on provosoiva tanssityyli, jonka liikkeet ovat alavartalopainotteisia. Laji sisältää erilaisia sheikkauksia ja väristyksiä, sekä pakaroilla tehtäviä ”pop” –liikkeitä. Viikkotunneilla opetellaan twerkkauksen tekniikkaa ja tanssitaan vauhdikkaita koreografioita.

Tinze Twerkers

Tinzen luotsaama ryhmä Tinze Twerkers on Tinzen oma esiintyvä twerk-ryhmä, joka treenaa Hip Hop Housella. Ryhmä keikkailee aktiivisesti erilaisissa bileissä ja tapahtumissa. Mikäli olet kiinnostunut saamaan Tinze Twerkersin omaan tapahtumaasi esiintymään, ota yhteyttä sähköpostilla!

Tsekkaa esitykset

Kevään Twerk 1 ja Twerk 2 -ryhmät sekä Tinzen esiintyvä ryhmä Tinze Twerkers esiintyvät Hip Hop Housen Caribbean Jam -bileissä Unionissa pe 4.5. Twerk 1 ja Twerk 2 -ryhmiin otetaan uusia oppilaita jälleen elokuussa.