-->

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille! Kahdenksan viikon kurssilla on helppo tutustua lajiin!

******************
Huom! Tanssikausi alkaa ma 23.8.!
Ilmoittadu mukaan: https://shop.hiphophouse.fi/
******************

Syksyn Absolute Beginners -alkeiskurssit:
Twerk ryhmä 1 ma klo 17.00
Twerk ryhmä 2 ti klo 19.00
Commercial Dance ti klo 17.00
Street Dance ti klo 18.15
Reggaeton ti klo 18.00 uusi!
*******************
Hinnat:
● Alkusyksyn kurssit (8 x) 23.8.-17.10.  88 € (norm. 108 €)

● Loppusyksyn kurssit (8 x) 25.10.-20.12.  88 € (norm. 108 €)

Huom! Tarjous voimassa 31.7. asti!
*******************
Kurssit on tarkoitettu aikuisille, ikäraja 16 -vuotta.

Koronatakuu

Sulun tai siirron sattuessa palautamme kurssimaksut.

Kenelle?

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa 1-tason kurssille.

****************

Twerk
Absolute Beginners

Tämän päivän hittilaji – bootyenergiaa ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan twerkin perustaitojen kehittämiseen. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Twerk 1 -tasolle.

Ryhmä 1 maanantaisin klo 17.00
Opettaja Anniina

Ryhmä 2 tiistaisin klo 19.00
Opettaja Silja

****************

Commercial Dance
Absolute Beginners

Kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan! Commercial Dance on fuusiolaji, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Absolute Beginners -kurssilla tutustutaan commercial danceen helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Commercial Dance 1 -tasolle.

Tiistaisin klo 17.00
Opettaja Silja

****************

Street Dance
Absolute Beginners

Street Dance on katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Street Dance 1 -tasolle.

Tiistaisin klo 18.15
Tinja
****************

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua maksutta 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.  Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla.

Poissaolojen korvaaminen
Poissaoloja voi korvata drop-in -tunneilla tai erikseen järjestettävillä korvaustiivareilla, joita pidetään noin kerran kuussa. Tiiviskurssien infot ja ilmoittautuminen julkaistaan tammikuussa. Twerk Absolute Beginners -kursseja on kaksi ja niillä on sama sisältö, jolloin poissaoloja voi korvata vapaasti toisen kurssin tunneilla.

Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille saat korvata yhteensä 4 poissaoloa. Korvausaikaa on vuoden 2021 loppuun asti.

Sairauspoissaolot
Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Liikunta ja kulttuurisetelit
Hip Hop Housella käyvät maksuvälineenä myös seuraavat: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Saldokortti ja SmartumPay, Tyky- ja Tyky+ -liikunta ja -kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred Virike-etu.

Poikkeavat opetuspäivät

Itsenäisyyspäivä
Ma 6.12. ei pidetä tunteja.