-->

Drop-in -tunnit

Tule mukaan koska vain!

Drop-in -tunnit sopivat erinomaisesti niille, jotka eivät pääse käymään säännöllisesti tai haluavat surffailla eri tunneilla. Jos haluat treenata tanssia ilman pitkien koreografioiden opettelua tai esiintymispaineita, nämä tunnit ovat juuri sinulle sopiva valinta! Drop-in -tunneilla toistetaan samoja sarjoja vain muutamana kertana peräkkäin ja tunti on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla koska vain!

Avoin taso

Kaikki drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme Absolute Beginners -alkeiskursseja.

Drop-in -kortit -10 %

Drop-in -tanssikortit 10 % alennuksella koko tammikuun ajan!

Aikataulu 6.1.-21.5.

Ti
17:45
Reggaeton aikuiset
Tiia
Ke
18:00
Salsaton
Busta
To
17:00
Twerk
Iida
18:00
Latin Commercial
Tiia


Tunteja ei pidetä:
Hiihtolomalla 24.-29.2.
Pääsiäisenä 10.-13.4.
Vappulomalla ti-pe 28.4.-1.5.
********************

Twerk

Tämän hetken suosituin laji on Twerk! Drop-in -tunnille voit tulla mukaan koska vain. Twerkkaus on provosoiva tanssityyli, jonka liikkeet ovat alavartalopainotteisia. Laji sisältää erilaisia sheikkauksia ja väristyksiä, sekä pakaroilla tehtäviä ”pop” –liikkeitä. Pop that thing!
To 9.1. alkaen klo 17, ope Iida!

Latin Commercial

Kevään huippu-uutuus! Latin Commercial on vastustamaton yhdistelmä kuumia lattarirytmejä ja kaupallista commercial dancea. Musiikkina tunnilla soi tämän päivän trendikäs lattarimusa ja muuvit ovat musavideoiden sähäkkää stailia. Latin commercial voi olla diivamaisen sensuellia tai kunnon rähinää, elegantteja poseja tai riehakasta bootyshakea. Parasta on, että tässä lajissa voidaan fuusioda kaikki upeasti yhteen!

Latin Commercial -tunti on varsin koreografia-painoitteinen. Tunnilla tehdään lämmittelyt ja harjoitellaan sarjassa tarvittavat liikkeet helpoilla, mutta monipuolisilla tekniikkaharjoituksilla. Noin puolet tunnista tehdään tanssisarjaa, joka vaihtuu muutaman viikon välein. Tunti on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla koska vain!
To 9.1. alkaen klo 18, ope Tiia!

Reggaeton aikuiset

Tämä tunti sopii hyvin kaiken ikäisille aikuisille. Tunnilla tehdään paljon tekniikkaharjoituksia. Opettelemme erilaisia tapoja liikuttaa olkapäitä, rintakehää ja lantiota sekä näiden liikkeiden erilaisia aksentointeja. Myös askeleissa lähdetään perusasioista. Tällä tunnilla opit tuntemaan oman vartalosi ja sen liikemahdollisuudet. Tunnin lopuksi opituista asioista koostetaan sarja ja bailataan asenteella.
Ti 7.1. alkaen klo 17.45, ope Tiia!

Salsaton

Salsaton on bailutuntien aatelia: makea fuusiotunti, jossa salsan vauhdikas askellus yhdistetään reggaetonin räheään kropan liikkeeseen! Tunnilla tehdään salsan perusaskeleita, joista yhdistetään helppoja tanssisarjoja. Tämän tunnin suola on kuitenkin reggaetonin makeat muuvit, joita yhdistellään perus salsakuvioihin.

Salsaton-tunti on vauhdikasta bailausta, jalat pysyvät liikkeessä koko tunnin ja kroppa saa taatusti liikettä! Musiikkina tunnilla soivat salsaton, timba ja reggaeton.
Ke 8.1. alkaen klo 18, ope Busta!