-->

Drop-in -tunnit

Tanssi koska haluat!

Drop-in -tunneille voi tulla milloin vain ja niillä voi käydä silloin, kun itselle sopii. Sinun ei siis tarvitse tietää, mitä edellisellä tunnilla on tehty.

Syksyn tanssikausi alkaa 23.8.!
******************

Avoin taso

Kaikki drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme Absolute Beginners -alkeiskursseja.

Varaa paikka

Drop-in -tunneille otetaan kesällä vain 15 osallistujaa / tunti. Paikan varaaminen ei ole välttämätöntä, mutta varaamalla varmistat, että mahdut mukaan.

 

Syksyn 2021 aikataulu 23.8.-20.12.

Ma
18:15
Reggaeton
Tiia P.
Ti
19:15
Afro Dance
Eben
Ke
17:45
Female Dancehall
Minna Mimz
To
17:15
Twerk
Julia

Hinnat

1 x
15 €
5 x
65 €
10 x
110 €

********************

Kaikki tanssikortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Reggaeton

Reggaeton musiikissa yhdistyy jamaikalainen reggae ja dancehall, sekä latinoamerikkalainen hip hop. Reggaetonissa käytetään runsaasti keskivartalon ja lantion liikkeitä. Drop-in -tunnille voit tulla mukaan koska vain.

Ma klo 18.15, uusi ope Tiia P.!

Female Dancehall

Dancehall on 70-80- lukujen taitteessa reggaesta kehittynyt jamaikalainen tanssi- ja musiikkikulttuuri. Dancehall on sosiaalista tanssia, jossa monet liikkeet tulevat arjen asioista tai yhteiskunnan oloista. Drop-in -tunnille voit tulla mukaan koska vain.

Ke klo 17.45, ope Minna Mimz!

Twerk

Tämän hetken suosituin laji on Twerk! Twerk lajina on peräisin afroamerikkalaisesta hiphop kulttuurista, mutta juontaa juurensa Afrikkaan.  Twerkkaus on provosoiva tanssityyli, jonka liikkeet ovat alavartalopainotteisia. Laji sisältää erilaisia sheikkauksia ja väristyksiä, sekä pakaroilla tehtäviä ”pop” –liikkeitä. Pop that thing! Drop-in -tunnille voit tulla mukaan koska vain.

To klo 17.15, uusi ope Julia!

Afro Dance

Afro-tanssi, joka tunnetaan yleisesti nimellä ”Afro”, viittaa yleensä Saharan eteläpuolisen Afrikan tanssiin ja liikekieleen. Afrikkalaisissa tansseissa on monimuotoisia musiikki- ja liiketyylejä sekä monia kulttuurieroja.

Tällä kurssilla opetellaan afrobeatin stepsit ja harjotellaan koreografiaa. Tunneilla on aina hyvä tunnelma ja mukaansa tempaavia rytmejä!

Ti klo 19.15, uusi ope Eben!