-->

Nuorten uudet alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Uudet alkeiskurssit alkavat huhtikuussa! Kahdeksan viikon kurssilla on helppo tutustua lajiin!

Huom! Kurssien alkamisajankohta muuttuu koronatilanteen vuoksi. Ilmoitamme myöhemmin uudet päivämäärät.

*******************
Kevään alkeiskurssit 12-15 -vuotiaille:
Commercial Dance ti klo 16.15
Street Dance ke klo 16.15
*******************
Loppukevään kurssit:
27.4.-16.6. (8 x)
*******************
Hinta: 98 € (norm. 108 €)
Tarjous voimassa 11.4. asti
*******************
Kurssit on tarkoitettu 12-15 -vuotiaille.
Ilmoittautumislomake sivun alalaidassa!

Koronatakuu

Sulun sattuessa palautamme kurssimaksut. Koululla on käytössä lukuisia turvallisuutta lisääviä toimenpiteitä. Lue lisää täällä

Kenelle?

Alkeiskurssi sopii nimensä mukaan aivan aloittelijoille. Alkeiskurssilla ei edellytetä mitään aiempaa tanssikokemusta, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja lajissa tarvittavat taidot.

Commercial Dance

Kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan! Commercial Dance on fuusiolaji, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Alkeiskurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita.

Tiistaisin klo 16.15

27.4.-15.6. (8 x)
Hinta: 98 € (norm. 108 €)
Tarjous voimassa 11.4. asti
Opettaja Tinja
*******************

Street Dance

Street dance on katujen taidetta ja asennetta! Alkeiskurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa.

Keskiviikkoisin klo 16.15
28.4.-16.6. (8 x)
Hinta: 98 € (norm. 108 €)
Tarjous voimassa 11.4. asti
Opettaja Tinja
*******************

Ilmoittautuminen

Valitse kurssi ja täytä yhteystietosi. Saat laskun sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa.


Ilmoittaudu:
Street Dance alkeiskurssi
Commercial Dance alkeiskurssi
*******************
Yhteystiedot

Info

Jos koronatilanteen takia joudumme tilapäisesti sulkemaan koulun, saat rahasi takaisin.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Ilmoittautumisen voi perua maksutta laskun eräpäivään asti. Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla tai puhelimitse. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Poissaolojen korvaaminen
Poissaoloja voi korvata erikseen järjestettävillä korvaustiivareilla, joita pidetään noin kerran kuussa. Tiiviskurssien infot ja ilmoittautuminen julkaistaan tammikuussa.

Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille saat korvata yhteensä 4 poissaoloa. Korvausaikaa on vuoden 2021 loppuun asti.

Sairauspoissaolot
Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Jos osallistut sekä alku- että loppukevään kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Poikkeavat opetuspäivät

Hiihtoloma
Su-la 28.2.-6.3 ei pidetä tunteja.