-->

Dineo

<< Takaisin opettajiin

Street Dance | Commercial Dance

Omat opinnot:

Dineo on tanssinut 14 vuotta eri lajeja, hän aloitti tanssiuransa Hip Hop Housella. Didi rakastaa monipuolisuutta tanssijana ja koreografina, hän onkin tanssinut paljon eri lajeja kuten street dance, commercial dance, dancehall, reggaeton, salsa, twerk ja afrotanssit.

Työ tanssinopettajana ja esiintyminen:

Didi aloitti kilpailemisen vuonna 2006, Streettanssi-kilpailuissa (duo, pienryhmät ja muodostelmat). Juoniori-vuosien jälkeen hän oli pari vuotta Reaggaeton-pienryhmän jäsen, jonka kanssa hän esiintyi Suomessa ja ulkomailla.
Hän on myös ollut dancehall-pienryhmän (Jamam´s Cats) jäsen kolmen vuoden ajan. JaMam´s Catsien kanssa Dineo kilpaili eri tanssikilpailuissa ja osallistui Pakko tanssia-ohjelmaan, jossa ryhmä oli finaalissa.

Dineo on voittanut useasti Pyörre-kilpailun soolo-sarjan. Street-tanssin SM-kilpailuissa hänellä on
Suomen mestaruus soolo-sarjassa ja mitalisijoja duo- sekä pienryhmä-sarjassa.

Dineo toimii tanssijana ja koreografina Tha Madness-tanssiryhmässä. Ryhmä aloitti keikkailemisen vuonna 2014 ja he ovat esiintyneet ympäri Suomea niin yksityistilaisuuksissa, yökerhoissa kuin Suomen isoimmilla lavoilla ja festareilla mm. BlockFest, PipeFest, Ruisrock. Dineo on tehnyt yhteistyötä ja keikkoja ryhmänsä kanssa artistien kanssa, mm. Tippa-T, Lord Est & JVG. Keväällä 2016 Didi oli mukana taustatanssijana JVG:n Hartwall Areenan
keikoilla.

Elise