-->

Eve

<< Takaisin opettajiin

Dancehall | Dancehall Ragga | Dancehall Queen Style | Dancehall kehitysryhmä | Street Dance | Commercial Dance | High Heels

Omat opinnot:

Eve on harrastanut aktiivisesti tanssia vuodesta -97 lähtien, pääpainoisesti streetlajeja. Vuosien myötä kiinnostus on vain kasvanut ja taitoja on käyty kartoittamassa mm. Pariisissa ja Lontoossa yksityistunneilla. Lisäksi Eve on käynyt ahkerasti eri dancehall-opettajien workshopeilla ympäri Suomea sekä Ruotsissa, Ranskassa, Espanjassa, Venäjällä ja Englannissa. Evelle on erittäin tärkeää kouluttaa itseään jatkuvasti ja hän reissaakin paljon huippuopettajien tiiviskurssien ja yksityistuntien perässä. Evelle on tärkeää pysyä ajan hermolla ja tarjota oppilaille parasta. Maailmassa ei ole kovin montaa merkittävää dancehall tanssijaa tai opettajaa, jonka opeissa Evaleena ei olisi ollut.

Työ tanssinopettajana:

Eve on Housen pitkäaikainen streetlajien opettaja. Viime vuosina hän on erikoistunut opettamaan myös supersuosittua dancehallia. Dancehall opettajana Evaleena kuuluukin tämän maan kärkinimiin. Eve on opettanut katutanssi ja showlajeja yli 15 vuotta. Tällä hetkellä hän opettaa viikkotunteja ja pitää tiiviskursseja ahkerasti ympäri Suomea. Lisäksi Eve on ollut mukana Hip Hop Housen kisatoiminnassa usean vuoden ajan.

Esiintyminen:

Opetustyön lisäksi Eve johtaa suosittua JaMam´s Cats -tanssiryhmää, jossa hän tanssii itse myös mukana. JaMam´s Cats oli keväällä 2013 Pakko tanssia -ohjelman finaalissa, jossa dancehall sai paljon huomiota. Ryhmä keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea.

Muuta:

Opettajana Evaleena on vaativa, mutta rento. Hän haluaa, että oppilaat ylittävät itsensä ja se onnistuu vain treenaamalla kovaa ja keskittymällä sillä hetkellä tanssiin sataprosenttisesti.

Evaleena 'Eve' Vuorenmaa