-->

Iida

<< Takaisin opettajiin

Twerk | Commercial Dance

Omat opinnot:

Iidalla on kilpatausta taitoluistelusta ja kilpacheerleadingistä. Lisäksi Iida on tanssinut monipuolisesti eri tanssilajeja: show, commercial, nykytanssi, disco, baletti ja hip hop. Viime vuodet hän on keskittynyt treenaamaan twerkkiä ja commercial dancea.

Työ tanssinopettajana ja esiintyminen:

Iida on valmentanut kilpacheerleadingiä ja opettanut tanssia lapsille ja nuorille jo teini-ikäisenä ja nyt viime vuosina alkanut opettamaan twerkkiä. Iida on toiminut suositun twerk-opettajan Tinzen assarina Housella jo useamman kauden ajan ja tuurannut tarvittaessa Twerk-tunteja sekä pitänyt ryhmille ja polttariporukoille tunteja.

Iida on kilpaillut performing arts SM -kilpailuissa aikuisten muodostelmissa vuosina 2011-2013. Lisäksi Iida on ollut eri tanssiryhmien riveissä ja esiintynyt erilaisissa tapahtumissa. Nykyään Iida tanssii jääkiekkojoukkue Ilveksen virallisen tanssiryhmän Leaders Leaguen riveissä sekä suositun Tinze Twerkers -tanssiryhmässä. Iida on myös kilpaillut yksilönä Twerkin SM – kilpailuissa ja Tinze Twerkers tanssiryhmän kanssa useissa eri kilpailuissa. Nykyään Iida kiertää ympäri Suomea esiintymässä Tinze Twerkers ryhmän kanssa klubeilla, festareilla ja yksityistilaisuuksissa

Opettajana Iidalle on tärkeää, että tunneilta lähdetään hymyissä suin ja uutta opitaan joka kerta. Twerkissä tärkeää yhdessä voimaantuminen, itsetunnon vahvistuminen ja toisten kannustaminen. Pidetään yhdessä hauskaa!

Iida