-->

Riina

<< Takaisin opettajiin

Commercial Dance

Omat opinnot:

Riina on tanssija ja tanssinopettaja Tampereelta. Riina valmistuu keväällä hallintotieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta ja muun vapaa-aikansa käyttää suurimpaan intohimon kohteeseensa, tanssiin.

Työ tanssinopettajana ja esiintyminen:

Riina on aloittanut tanssin 4-vuotiaana baletilla, jota harrasti kansantanssin kanssa ensimmäiset kuusi vuottaan. Tämän jälkeen Riina on tanssinut aktiivisesti useita eri lajeja jazz- ja showtanssista lähtien. Viime vuosina Riina on keskittynyt katutanssin eri lajeihin, kuten hip hoppiin, houseen ja commercial danceen. Riinalla on vahva kilpatausta katutanssin saralta ja nykyään hän myös pyrkii mahdollisimman usein osallistumaan katutanssibattleihin. Riinalle erityisen tärkeää on oman persoonallisen tyylin kehittäminen ja hän haluaakin jatkuvasti kehittyä tanssijana kiertämällä eri opettajien workshopeilla.

Tanssinopettajana Riina kannustaa jokaista kehittymään ja pyrkimään omaan parhaaseen suoritukseen. Riina painottaa opetuksessaan tekniikan omaksumista, mutta kuitenkin samalla hauskanpito mielessä. Riina pyrkiikin aina siihen, että jokaisella olisi hauskaa hänen tunneillaan!

Riina