-->

Silja

<< Takaisin opettajiin

Twerk | Heels

Omat opinnot:

Silja aloitti tanssimisen 8-vuotiaana hip hopilla ja showtanssilla. Hän tanssi useita vuosia esiintyvässä ja kisaavassa tanssiryhmässä Loimaalla, joka tunnetaan parhaiten koripallojoukkue Bisonsin cheertanssijoukkueena. Vuosina 2016-2018 Silja toimi kyseisen ryhmän toisena valmentajana ja koreografina, kunnes tanssielämä Tampereella vei mennessään! Silja aloitti Hip Hop Housella treenaamisen vuonna 2016 lajeina dancehall, queen style, reggaeton ja salsa.

Silja on kiertänyt eri puolilla Suomea ja Eurooppaa erilaisilla tanssifestareilla. Hän on osallistunut eri opettajien workshopeille, kuten Fraulesin, Anet Antosovan, Cuban flexin, Regla Hernandezin, Black Eagles jr:n ja Alevanillen.

Työ tanssinopettajana ja esiintyminen:

Silja on vetänyt esiintyvän ryhmän lisäksi muutaman vuoden ajan polttaritunteja ja sijaistanut muita opettajia. Lisäksi Silja on opettanut Loimaan naisvoimistelijossa twerkkiä yhden kauden ajan.

Silja on kokenut esiintyjä, hän on ollut mukana useissa esiintyvissä ryhmissä. Vuodesta 2017 alkaen hän on tanssinut supersuositussa Tinze Twerkers -tanssiryhmässä.

Muuta:

Silja rakastaa tanssia, koska se on luovaa ja kokonaisvaltaista liikuntaa. Tanssi on hänelle yhtä aikaa sosiaalista yhdessäoloa ja yksilölaji, jossa voi jatkuvasti kehittää itseään ja luoda uutta. Opettajana Silja haluaa tarjota hikistä ja hauskaa treeniä unohtamatta oppimisen ja kehittymisen tuomaa iloa. Siljan tunnit ovat täynnä hauskaa yhdessäoloa ja hän pitää tärkeänä jokaisen tanssijan itsevarmuuden ja itseuottamuksen kehittymistä.

Silja pitää huolta omasta oppimisestaan treenaamalla mahdollisimman paljon eri lajeja ja keikkailemalla sekä kisaamalla eri tapahtumissa ja kisoissa.

Silja