-->

Suvi

<< Takaisin opettajiin

Contemporary Jazz | Broadway | Commercial Jazz | Hip Hop | .contemp. | Lights on Broadway | Hip Hop House Kids

Omat opinnot:

Suvi on eri tanssilajien monipuolinen taituri, joka on harrastanut tanssia 8-vuotiaasta lähtien. Hän on aloittanut tanssiharrastuksen Hot Cakes The Showdance Companyssa Rovaniemellä lajeinaan muun muassa showtanssi, nykytanssi, hip hop, discotanssi ja salsa. Tampereelle muutettuaan Suvi on harrastanut tanssia Hip Hop Housella lajeinaan muun muassa contemporary jazz, theatre and musical, showtanssi, commercial dance ja voguing. Hän toimi vuonna 2012-2013 Joaquin Escamillan avustajana.

Suvilla on filosofian maisterin tutkinto Tampereen yliopiston teatterin ja draaman tutkimuksesta ja hän työstää tanssinopettajan töiden ohella väitöskirjaa näyttelijöiden muistin toiminnasta ja työhyvinvoinnista.

Työ tanssinopettajana ja esiintyminen:

Suvi on opettanut Hip Hop Housella syksystä 2013 lähtien ja on todella pidetty ja suosittu opettaja. Hän valmentaa kolmea kisaryhmää: .contemp., Lights on Broadway ja Hip Hop House Kids. Ryhmät ovat viime vuosina saavuttaneet lukuisia kulta-, hopea- & pronssisijoituksia sekä stipendejä ja kunniamainintoja tanssikatselmuksissa
ja kilpailuissa. Suvi ohjasi Hip Hop Housen 20-vuotisjuhlanäytöksen Hällään alkuvuodesta 2016.

Suvi on kilpaillut street-, show- ja discotanssin SM-, EM- ja MM-kilpailuissa vuodesta 2000 lähtien parhaimpina saavutuksinaan SM-hopea, SM-pronssi, EM-hopea ja lukuisat finaalisijoitukset. Hän on esiintynyt aktiivisesti Hot Cakesin tanssiproduktioissa Rovaniemellä, muun muassa The Snow Queen Show’ssa, Lappi-show’ssa ja Joulupukin kotiluolan Santa Parkin tonttushow’ssa. Suvi oli mukana Lapin alueteatterin Marilyn-musikaalin tanssi- ja lauluryhmässä, jossa hän näytteli nuoren Marilynin roolin. Lisäksi Suvi on esiintynyt tanssiryhmä Hot Gossip Dancersin riveissä ympäri Suomea mm. Yle TV2:n Bilebändi-ohjelmassa sekä Marika Vapaavuoren ohjaamassa LuXus Kabaree -show’ssa. Suvi on myös esiintynyt Marco Bjurströmin ohjaamassa Grease-musikaalissa Valkeakosken kaupunginteatterissa.

Muuta:

Tanssinohjaajana Suvi haluaa painottaa eri tanssilajien teknistä osaamista ja monipuolisuutta. Eri tanssilajien opiskelu on hyödyllistä, tukee jokaisen uuden tanssilajin oppimista ja vahvistaa tanssijoiden omaa persoonallista liikekieltä. Suvi haluaa myös teatteritaustansa valossa keskittyä tanssijoiden ilmaisuvoiman kehittämiseen ja vahvistamiseen.

Suvi