-->

Ilmoittautuminen SM-kilpailuihin

Ilmoittautuminen SM-kisoihin on auki 11.2.-24.4.2019. Ilmoittautuakseen tulee olla maksettuna vuoden 2019 FDO:n jäsenmaksu sekä kisojen osallistumismaksu 30 euroa. Mikäli kilpailija osallistuu useampaan sarjaan, jokaiseen tulee ilmoittautua erikseen. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran, osallistumismaksu maksetaan jokaisesta sarjasta. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta https://fdo.fi/kilpailut/.

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla osoitteeseen https://oma.fdo.fi/, kohdassa Kilpailut. Ilmoittautumisen loputtua löydät sivulta myös listat kaikkiin sarjoihin ilmoittautuneista tanssijoista ja ryhmistä.

Kilpailumusiikit tulee toimittaa perille 2.5.2019 mennessä.

Laji-ilmoittautuminen ja rannekkeet

Kisapaikalla kaikkien kilpailijoiden on noudettava itselleen ilmoittautumispisteestä kisatunniste. Ranneke oikeuttaa kilpailijoille ja etukäteen ilmoitetuille varatanssijoille molempina kisapäivinä pääsyn pukuhuoneisiin ja lämmittelytiloihin, sekä kilpailijoiden omaan katsomoon. Huoltajat, ryhmänjohtajat tai muut vastaavat eivät saa ranneketta. Vain teosilmoituksessa ilmoitetut ryhmien koreografit (pienryhmät, showcase, muodostelmat, production) saavat rannekkeen. Maksullisilla katsomolipuilla pääsee halutessaan huoltamaan pukuhuoneeseen junioreita.

Kisatunnisteen haun lisäksi jokainen kilpailuesitys tulee ilmoittaa laji-ilmoittautumispisteeseen viimeistään tuntia ennen oman kilpailusarjan alkukarsintojen alkua, jotta tiedetään, että sarjaan ilmoittautuneet kilpailijat ja ryhmät ovat saapuneet paikalle. Joissakin tapauksissa ilmoittautumisaika voi päättyä aikaisemminkin: ilmoittautumisajat julkaistaan kilpailun virallisessa aikataulussa, joten olethan tarkkana.

Soolon laji-ilmoittautumisen tekee tanssija itse, duon ilmoittautumisen jompikumpi tanssijoista. Pienryhmä-, muodostelma- ja production-sarjoissa riittää, että yksi ryhmän edustaja käy ilmoittautumispisteessä. Edustaja voi tanssijan lisäksi olla esimerkiksi koreografi.

Laji-ilmoittautumisen yhteydessä koreografille tai koreografeille luovutetaan koreografitunniste, joka oikeuttaa pääsyyn kilpailupaikalle. Tunniste luovutetaan vain niille henkilöille, jotka on ennakkoon ilmoitettu ryhmän koreografeiksi (maksimissaan kolme per teos). Koreografitunniste ei oikeuta paikkaan katsomoista, mutta koreografille järjestetään mahdollisuus katsoa oma teos hyvältä paikalta.

On kilpailijoiden omalla vastuulla pitää huolta aikataulustaan. Kisapaikalla tulee olla valmiina yhtä tuntia ennen omaa kilpailuvuoroa ja paikalta ei tule poistua ennen seuraavan kierroksen tulosten julkistamista, sillä tasatilanteessa tasoihin tulleet tanssijat uusivat kilpailukierroksen. Seuraavalle kierrokselle päässeet tanssijat julkaistaan kilpailupaikan tulostauluilla sekä FDO:n instagramissa.