-->

Tule vapaaehtoistyöntekijäksi SM-kisoihin!

Hip Hop House järjestää yhteistyössä FDO:n kanssa keväällä Performing Arts SM-kilpailut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kilpailut pidetään la-su 18.-19.5.2019. Hip Hop House hakee nyt vapaaehtoistyöntekijöitä auttamaan tämän mahtavan tapahtuman järjestämisessä!

Erilaisia työtehtäviä on paljon, esimerkiksi ilmoittautumis- ja infopisteissä sekä myyntipisteessä. Työaika on noin 5-7 tuntia päivässä, tekijän toiveiden mukaisesti yhtenä tai useampana kisapäivänä.

Vapaaehtoisilta toivomme vähintään 15 vuoden ikää, oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja ahkeraa asennetta. Unohtumattoman kisaelämyksen lisäksi kaikki työntekijät saavat kisa-asun ja lämpimän ruoan työvuoronsa aikana, sekä työtodistuksen tapahtuman päätyttyä. Vapaaehtoistyöntekijöillä on lisäksi oikeus seurata kisoja oman työaikansa ulkopuolella ilmaiseksi.

Ilmoittaudu mukaan ti 23.4. mennessä

Ilmoittautuminen on nyt auki ja loppuu tiistaina 23.4. klo 23.59. Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse osoitteeseen studio@hiphophouse.fi tai koulun vastaanotossa.

Koulutus ja infotilaisuus vapaaehtoisille pidetään Tampereen Messu- ja Urheiluhallilla ti 7.5. klo 18.00-20.30 ja sen pitää Katjaa Ahola.

Lisätietoja kisoista ja työtehtävistä saat studio@hiphophouse.fi tai puhelimitse tanssikoululta 040 1589698.