-->

Kisaryhmät

Hip Hop Housella on kisaryhmiä, jotka treenaavat tavoitteellisesti päämääränään SM-kisat. Lisäksi ryhmät osallistuvat monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

Kevään 2019 haku:

Dangsters Juniors
Street dance -muodostelma, opettaja Oona
Juniorit (2004-2007 syntyneet)
*Treenit pe klo 15.30-17
*Pakollinen treenitunti:
Street Dance 3 to klo 16-17
Hinta 990 €

Koetanssi ma 27.5. klo 18-19.30
Koetanssin hinta on 15 €.
Koetanssi on tavallinen tanssitunti, jonka aikana ryhmän vetäjä päättää, ketkä pääsevät mukaan ryhmään. Koetanssitilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Jos et pääse hakutilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmään, ota yhteyttä tanssikoulun kassalle tai sähköpostilla studio@hiphophouse.fi.

Kisaryhmään sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Streettanssin SM-kisat pidetään keväällä 2020. Lisäksi ryhmät esiintyvät Hip Hop Housen näytöksissä sekä mahdollisesti muissa kisoissa ja tapahtumissa. Kisaryhmä maksetaan kurssimaksulla, joka kattaa koko lukuvuoden 2019-2020 treenit (1,5/vko), ryhmän omien treenien lisäksi yhden Hip Hop Housen viikkotunnin sekä kisa-asun. Kurssimaksu sisältää myös kirjalliset ohjeet omatoimiseen oheisharjoitteluun ja kehonhuoltoon. Lisäkuluja tulee kisamaksuista ja kisareissuista. Näistä saa tarkemman infon vielä hakuvaiheessa.

Kuka voi hakea kisaryhmään?

Kisaryhmiin otetaan tanssijoita, jotka ovat innostuneita treenaamaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Tanssitaidon lisäksi arvostetaan myös hyvää treeniasennetta ja intoa esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tanssitaidon lisäksi tärkeää on motivaatio, ja kisaryhmässä treenaamalla taidot kehittyvätkin huomattavasti nopeammin verrattuna normaaleihin tanssitunteihin.

Millaista on tanssia kisaryhmässä?

Kisaryhmässä tanssiminen on haastavaa ja siihen on sitouduttava normaaleja tanssitunteja enemmän. Ryhmässä tanssiminen ja määrätietoinen treenaaminen kehittävät tanssitaitoja huimalla vauhdilla ja tutussa porukassa on mukava treenata. Lisäksi kisaryhmässä oppii paljon uutta ja arvokasta tietoa tanssista sekä myös soveltamaan oppimaansa monipuolisesti