-->

Kisaryhmät

Hip Hop Housella on kisaryhmiä, jotka treenaavat tavoitteellisesti päämääränään kevään 2019 SM-kisat. Lisäksi ryhmä osallistuvat monipuolisesti muihin kisoihin ja tapahtumiin, sekä esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

Kisaryhmien koetanssit pidettiin touko-kesäkuussa. Osaan ryhmistä pidetään vielä täydennyshaut syksyllä. Infoa ilmestyy elokuun aikana.

Kisaryhmät

Dangsters Juniors
Street dance -muodostelma, opettaja Oona
Juniorit (2004-2007 syntyneet)
*Treenit la klo 14-16
*Pakollinen treenitunti:
Street Dance 2 ma klo 17-18
*Kehonhuoltotunti ti klo 20-21 (vapaaehtoinen)
Hinta 980 €

Hip Hop House Juniors
Street Dance -pienryhmä, opettaja Suvi
Juniorit (2004-2007 syntyneet)
*Treenit ke klo 15.30-17
*Pakollinen treenitunti:
Street Dance 2 ti klo 15.45-16.45
*Kehonhuoltotunti ti klo 20-21 (vapaaehtoinen)
Hinta 950 €

.contemp.
Contemporary Jazz -muodostelma, opettaja Suvi
Aikuiset (2003 ja sitä ennen syntyneet)
*Treenit elokuu-joulukuu:
Ma klo 21-22.30 & to klo 21-22.00
*Treenit tammikuu-toukokuu:
Ma klo 21-22.30
*Pakollinen treenitunti:
Jumps & Turns ma klo 20-21
*Kehonhuoltotunti ti klo 20-21 (vapaaehtoinen)
Hinta 900 €

Kurssimaksut

Hintaan sisältyy:
Ryhmän omat treenit (1,5-2,5 h/vko)
Ylimääräinen treenitunti Hip Hop Housen lukkarista (1h/vko)
Kehonhuolto & voima -tunti ti klo 20-21

Kisaryhmiin sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Kunkin lajin SM-kisat pidetään keväällä 2019. Lisäksi ryhmät esiintyvät Hip Hop Housen kevätnäytöksessä sekä mahdollisesti muissa kisoissa ja tapahtumissa. Kisaryhmä maksetaan kurssimaksulla, joka kattaa koko lukuvuoden 2018-2019 treenit (1,5-2,5h/vko) sekä ryhmän omien treenien lisäksi yhden Hip Hop Housen viikkotunnin. Lisäksi kaikkien kisaryhmien kurssimaksuun kuuluu Kehonhuolto & voima -tunti tiistaisin klo 20, jolla ryhmäläiset saavat halutessaan käydä.

Kisaryhmäinfot

Mikä on kisaryhmä?

Kisaryhmä on erikoisryhmä, jossa opiskellaan tanssia tiiviisti hyvässä porukassa. Tärkeää ryhmäläisille on motivaatio monipuoliseen harjoitteluun, itsensä kehittämiseen ja kilpailemiseen. Kaikkiin ryhmiin haetaan taas uusia tanssijoita keväällä/kesällä 2018. Ryhmään sitoudutaan koko lukuvuodeksi.

Kuka voi hakea kisaryhmään?

Kisaryhmiin otetaan tanssijoita, jotka ovat innostuneita treenaamaan määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Tanssitaidon lisäksi arvostetaan myös hyvää treeniasennetta ja intoa esiintymiseen ja kilpailemiseen. Tanssitaidon lisäksi tärkeää on motivaatio, ja kisaryhmässä treenaamalla taidot kehittyvätkin huomattavasti nopeammin verrattuna normaaleihin tanssitunteihin.

Kisaryhmiä on eri ikäisille. Ikärajat määrittyvät SM-kisojen ikäräjojen mukaan. Kunkin ryhmän kohdalla mainitaan syntymävuosittain, ketkä voivat kuhunkin ryhmään hakea.

Miten haen kisaryhmään?

Kisaryhmään haetaan tanssijoita erillisessä koetanssitilaisuudessa. Koetanssi on tavallinen tanssitunti, jonka aikana ryhmän vetäjä päättää, ketkä pääsevät mukaan ryhmään. Koetanssitilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Jos et pääse hakutilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmään, ota yhteyttä tanssikoulun kassalle tai sähköpostilla studio@hiphophouse.fi. Koetanssit voi maksaa kertamaksulla tai niille voi kirjautua normaalisti Hip Hop Housen tanssikortilla (2 kertaa kortilta). Koetanssit kestävät 90 min.

Millaista on tanssia kisaryhmässä?

Kisaryhmässä tanssiminen on haastavaa ja siihen on sitouduttava normaaleja tanssitunteja enemmän. Ryhmässä tanssiminen ja määrätietoinen treenaaminen kehittävät tanssitaitoja huimalla vauhdilla ja tutussa porukassa on mukava treenata. Lisäksi kisaryhmässä oppii paljon uutta ja arvokasta tietoa tanssista sekä myös soveltamaan oppimaansa monipuolisesti

Kisaryhmä osallistuu usein erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Lisäksi tunneilla treenattu koreografia esitetään tanssikoulun näytöksissä ja ryhmä käy esiintymässä erilaisissa tilaisuuksissa.