-->

Masterclass

Hip Hop Housen kurssivalikoimaan ilmestyy uusi Masterclass-taso, joka on tarkoitettu kaikkein edistyneimmille oppilaille. Kevään 2019 Masterclass -ryhmät:

Street Dance Masterclass
*Ti klo 20 / Henkka
Ryhmästä kiinnostuneille järjestetään avoin kokeilutunti ti 15.1. klo 20, hinta 10 €

Commercial Street Masterclass
*To klo 18 / Oona
Ryhmästä kiinnostuneille järjestetään avoin kokeilutunti to 17.1. klo 18, hinta 10 €

Opettajat valitsevat oppilaat Masterclass-tunneille. Halukkaat voivat osallistua avoimelle kokeilutunnille, jonka jälkeen opettajat ilmoittavat ryhmään valitut oppilaat.

Missasitko haut?
Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan Masterclass-ryhmään, ota yhteyttä studio@hiphophouse.fi

Mikä ihmeen Masterclass?

Molemmat Masterclass-tunnit on tarkoitettu streettanssia jo pitkään harrastaneille. Street Dance Masterclass -ryhmässä painotus on streettanssin tekniikassa sekä oman tyylin, tanssillisuuden ja luovuuden löytämisesssä. Commercial Street Masterclass -ryhmässä taas painotetaan eri tyylisten koreografioiden opettelua sekä niiden esittämistä ja tulkintaa.

Masterclass-ryhmässä treenaaminen on normituntia intensiivisempää. Ryhmien tunneilla edetään nopeaan tahtiin ja niillä tulisi käydä säännöllisesti. Lisäksi ryhmäläisiltä edellytetään muutenkin aktiivista treenaamista ja muillakin tunneilla käymistä.

Mastrclass-ryhmät esiintyvät koulun tapahtumissa ja muissakin tilaisuuksissa. Molempien ryhmien kanssa kuvataan kevään aikana lyhyet promovideot!