-->

Masterclass

Hip Hop Housen edistyneimpien oppilaiden Masterclass-tasojen avoimet kokeilutunnit järjestetään syksyllä 2019:

Street Dance Masterclass
Ti 20.8. klo 19-20.30, hinta 10 €

Commercial Street Masterclass
To 22.8. klo 18-19, hinta 10 €

Opettajat valitsevat oppilaat Masterclass-tunneille. Halukkaat voivat osallistua avoimelle kokeilutunnille, jonka jälkeen opettajat ilmoittavat ryhmään valitut oppilaat.

***********************
Tämän kevään Masterclass-oppilaat saavat automaattisesta jatkaa ryhmissään ja halutessaan voivat maksaa kurssimaksun Housen Hulinoissa 10 % alennuksella. Kurssimaksun voi maksaa kahdessa osassa, toinen nyt ja toinen syyskuussa.
***********************

Mikä ihmeen Masterclass?

Molemmat Masterclass-tunnit on tarkoitettu streettanssia jo pitkään harrastaneille. Masterclass-ryhmässä treenaaminen on normituntia intensiivisempää. Ryhmien tunneilla edetään nopeaan tahtiin ja niillä tulisi käydä säännöllisesti. Lisäksi ryhmäläisiltä edellytetään muutenkin aktiivista treenaamista ja muillakin tunneilla käymistä.

Ryhmät esiintyvät erilaisissa tapahtumissa ja osallistuvat mahdollisesti myös tanssikilpailuihin ja katselmuksiin, näistä sovitaan aina ryhmän kanssa erikseen.

Street Dance Masterclass
Treenit: tiistaisin klo 19-20.30 (1,5h)
Opettaja: Henkka
Hinta: 270 € (Hulinahinta 243 € )
Tai Hip Hop Housen kurssipaketti + 90 € (Hulinahintainen kurssipaketti + 81 € )

Street Dance Masterclass -ryhmässä painotus on streettanssin tekniikassa sekä oman tyylin, tanssillisuuden ja luovuuden löytämisesssä. Ryhmän treenit kestävä puolitoista tuntia, sillä myös freestyle-harjoituksille on varattu aikaa.

Commercial Street Masterclass
Treenit: torstaisin yht 2 tuntia:
klo 17 Commercial Street 2-3
klo 18 Commercial Street Masterclass
Opettaja: Oona
Hinta: 340 € (Hulinahinta 306 € )
Tai Hip Hop Housen kurssipaketissa 2 kurssia.

Commercial Street Masterclass -ryhmässä painotetaan eri tyylisten koreografioiden opettelua sekä niiden esittämistä ja tulkintaa. Commercial Street Masterclass -oppilailta edellytetään myös edeltävällä Commercial Street 2-3 -tunnilla käymistä, sillä tunnin materiaaleja käytetään hyväksi ryhmän koreografioissa.

Kysyttävää?
Jos jokin asia mietityttää, niin ota rohkeasti yhteyttä studio@hiphophouse.fi