-->

The Reggaeton Project

The Reggaeton Project on Hip Hop Housen ja Salsa Housen esiintyvä ryhmä, joka keikkailee aktiivisesti.

Ryhmässä tanssii koulun edistyneimpiä reggaeton-oppilaita. Treenitunneilla valmistetaan koreografioita, joihin tehdään näyttävät muodostelmat. Lisäksi ilmaisuun ja esiintymiseen panostetaan normaalia tanssituntia enemmän. Ryhmässä treenaa tällä hetkellä noin 20 tanssijaa. The Reggaeton Projectiin voivat hakea kaikki halukkaat, joilla on aiempaa kokemusta reggaetonista tai muuten vahva tanssitausta. Lisäksi ryhmän tanssijoilta edellytetään kovaa treenimotivaatiota ja halua esiintyä. Ryhmän vetäjä ja koreografi on Housen reggaeton-opettaja Tiia Tönning.

Koetanssi to 20.8.

Ryhmään haluaville järjestetään koetanssi to 20.8. klo 19.15-21, hinta 20 €. Koetanssi on tavallinen tanssitunti, jossa tehdään lämmittelyt, tekniikkaharjoitukset ja lyhyt tanssisarja.

Jos pääset ryhmään mukaan, koetanssin hinta vähennetään kurssimaksusta. Ryhmän kurssimaksu on tanssikoulun hinnaston mukainen ja siitä saa pakettialennuksen, jos sen yhdistää koulun muihin kursseihin. Ryhmällä on kaksi tuntia viikossa, joten siitä menee kahden kurssin maksu.

Jos olet kiinnostunut hakemaan mukaan ryhmään, ota yhteyttä ryhmän vetäjään Tiiaan tiia.tonning@salsahouse.fi! ja kerro halustasi osallistua koetanssiin.

Esiintymiset

Ryhmä esiintyy tanssikoulun näytöksissä ja bileissä. Lisäksi ryhmä keikkaillee eri kokoonpanoilla myös muissa tapahtumissa, yökerhoissa ja promotilaisuuksissa. The Reggaeton Project oli mukana tanssimassa TV1 suorassa Vuosi Vaihtuu -lähetyksessä ja helmikuussa 2016 ryhmä esiintyi Hip Hop Housen 20-vuotisshow’ssa. Keväällä 2017 ryhmä kävi ensimmäisellä ulkomaankeikallaan, Krakovan Tirate Un Paso -reggaetonfestivaalien bileissä esiintymässä!

Seuraa meitä somessa

The Reggaeton Project Instagramissa @thereggaetonproject
The Reggaeton Project Facebookissa

Haluatko ryhmän esiintymään?

The Reggaeton Projectia voi tiedustella esiintymään sähköpostilla tiia.tonning@salsahouse.fi.

The Reggaeton Project