-->

Lasten lauantai

Katuasennetta pienoiskoossa, vauhdikasta menoa sekä pienten temppuilua… Lauantai on lasten oma tanssipäivä!

Seuraavat kurssit alkavat elokuussa!
● Alkusyksyn kurssit (8x) 28.8.-16.10.
● Loppusyksyn kurssit (8x) 30.10.-18.12.
● Ilmoittaudu tästä: ilmoittautumislomake lapset

Koronatakuu: Sulun sattuessa saat rahasi takaisin! Lue syksyn koronakäytännöt täällä!

Aikataulu:

3-4 -vuotiaat 30 min.
10:30
Hip Hop
Tinja
5-6 -vuotiaat 45 min.
11:15
Hip Hop
Tinja
12:15
Show Dance
Tinja
7-8 -vuotiaat 45 min.
10:45
Trikkaus
Vellu
11:00
Hip Hop
Oona
13:15
Show Dance
Tinja
9-11 -vuotiaat 55 min.
11:45
Trikkaus
Vellu
12:00
Hip Hop 1
Oona
13:00
Hip Hop 2
Oona
14:00
Commercial Dance 1
Tinja
Esiintyvä ryhmä
Perjantaisin 55 min.
18.00
Kidz
Oona

**********

Hinnat

● Alkusyksyn kurssit (8x) 28.8.-16.10.
30 min kurssit 54 €
45 min kurssit 81 €
60 min kurssit 108 €

● Loppusyksyn kurssit (8x) 30.10.-18.12.
30 min kurssit 54 €
45 min kurssit 81 €
60 min kurssit 108 €

Hip Hop House Kidz

Hip Hop House Kidz -ryhmäläiset sitoutuvat koko syksyksi (alkusyksy + loppusyksy).
Hinta: 203 €
15 x 60 min.

Lue lisää täältä!

Opettajat

Oona

Lasten Lauantain suosikkiope! Oona on työskennellyt Housella jo useamman vuoden ja pitää erityisesti lasten ja nuorten tuntien opettamisesta. Oona on valmistunut Varalasta liikunnanohjaajaksi.

Vellu

Vellu pistää pikkutrikkajian tennareihin vauhtia! Vellu on yli 16 vuotta trikannut ammattilaistrikkaaja. Hän on kisannut, opettanut ja tuomaroinut yli 100:ssa trikkaustapahtumassa ulkomailla, niittäen kansainvälistä mainetta yhtenä lajin tunnetuimmista pioneereista.

Tämä trikkauksen kaksinkertainen maailmanmestari perusti vuonna 2019 Tampereelle Pohjoismaiden ensimmäisen trikkaussalin LegendTrick Gymin, jossa hän opettaa Suomen tulevaa trikkaussukupolvea ja kouluttaa uusia ohjaajia.

Ohjaajana hän on kannustava, innostava ja posiitivinen!

Tinja

Tinja on Lasten Lauantain uusin vahvistus! Hän opettaa tanssia monipuolisesti – eri lajeja eri ikäisille tanssijoille.

Tuntisisällöt

Hip Hop

Katuasennetta jo pienestä pitäen! Hip hop -tunneilla tanssitaan tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. Erilaisilla tekniikkaharjoituksilla kehitetään rytmiikkaa, motoriikkaa ja hip hopille ominaista rentoa tapaa liikkua. Koreografian opettelun lomassa harjoitellaan myös liikkumaan ja esiintymään rohkeasti.

Taso 1 Lauantaisin klo 12.00
Taso 2 Lauantaisin klo 13.00

Trikkaus

Trikkaus (engl. tricking) on näyttävä ja liikunnallinen laji, joka yhdistää erilaiset taistelulajit, akrobaattisen voimistelun ja breakdancen hienoimmat temput. Trikkaajat pyrkivät tekemään tasamaalla mahdollisimman sulavia ja näyttäviä sarjoja käyttämällä hyödyksi erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä.

Trikkaus kasvattaa jatkuvasti suosiotaan ympäri maailmaa, ja monia trikkaajien kehittämiä temppuja on nähtävissä nykyään Hollywoodin action-tuotannoissa, videopeleissä, sirkus- ja tanssiesityksissä, parkourissa sekä breakdancessa. Tunti kestää 55 min.

Taso 1 Lauantaisin klo 11.45

Commercial Dance

Lasten Commercial Dance -tunneilla soi tämän päivän hittimusa ja lasten lemppariartistit. Koreografiat ovat vauhdikkaita ja näyttäviä. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja musiikin kuuntelua. Tunnit kehittävätkin hyvin paitsi rytmitajua ja kehonhahmotusta, myös rohkeutta liikkua ja ilmaista itseään tanssin avulla.

Tunti alkaa alkulämmittelyllä, etenee venyttelyn kautta erilaisiin tanssillisiin harjoitteisiin ja lopulta koreografiaan. Tunnilla harjoitellaan myös ilmaisua ja rohkeutta esiintyä, sekä tietysti pidetään hauskaa!

Taso 1 Lauantaisin klo 14.00

Hip Hop

Katuasennetta pienoiskoossa! Lasten hip hop -tunneilla opetellaan tanssin alkeita tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. 7-8-vuotiaiden tunnilla tehdään säännöllisesti alkulämmittely, venytellään sekä vahvistetaan lihaksia. Tunneilla opetellaan jo hiukan pidempiä ja haastavampia koreografioita ja tehdään parityöskentelyä. Tämän ikäisten tunnille kiinnitetään huomiota myös esiintymiseen ja hip hopin vaatiman asenteen harjoitteluun. 7-8-vuotiaien tunnilla tulisi käydä melko säännöllisesti. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 11.00

Show Dance

Lasten Show Dance -tunneilla soi vauhdikas ja monipuolinen musiikki ja koreografiat keskittyvät tarinankerrontaan ja esiintymiseen. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja musiikin kuuntelua. Tunnit kehittävätkin hyvin paitsi rytmitajua ja kehonhahmotusta, myös rohkeutta liikkua ja ilmaista itseään tanssin avulla.

7-8-vuotiaiden Show Dance on jo selkeästi tanssitunti, joka alkaa alkulämmittelyllä, etenee venyttelyn kautta erilaisiin tanssillisiin harjoitteisiin ja lopulta koreografiaan. Tämän ikäisten tunnilla ryhmässä ja parin kanssa työskentely vahvistuu ja kehonhallinta tulee tutummaksi. Tunnilla harjoitellaan myös ilmaisua ja rohkeutta esiintyä, sekä tietysti pidetään hauskaa! Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 13.15

Trikkaus

Viikareiden oma tempputunti! Trikkaus (engl. tricking) on näyttävä ja liikunnallinen laji, joka yhdistää erilaiset taistelulajit, akrobaattisen voimistelun ja breakdancen hienoimmat temput. Trikkaajat pyrkivät tekemään tasamaalla mahdollisimman sulavia ja näyttäviä sarjoja käyttämällä hyödyksi erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä.

Trikkaus kasvattaa jatkuvasti suosiotaan ympäri maailmaa, ja monia trikkaajien kehittämiä temppuja on nähtävissä nykyään Hollywoodin action-tuotannoissa, videopeleissä, sirkus- ja tanssiesityksissä, parkourissa sekä breakdancessa. Tunti kestää 45 min.

Lauantaisin klo 10.45

Hip Hop

Katuasennetta pienoiskoossa! Lasten hip hop -tunneilla opetellaan tanssin alkeita tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. 5-6-vuotiaiden tunneilla tehdään erilaisia tanssillisia ja liikemotorisia harjoitteita leikkisyyttä unohtamatta. Tunneilla harjoitellaan musiikin ja rytmin kuuntelua ja ymmärtämistä. 5-6-vuotiaiden tunnilla opetellaan jo tuottamaan omaa liikettä ja harjoitellaan myös yksinkertaisia koreografioita. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 11.15

Show Dance

Lasten Show Dance -tunneilla soi vauhdikas ja monipuolinen musiikki ja koreografiat keskittyvät tarinankerrontaan ja esiintymiseen. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja musiikin kuuntelua. Tunnit kehittävätkin hyvin paitsi rytmitajua ja kehonhahmotusta, myös rohkeutta liikkua ja ilmaista itseään tanssin avulla.

5-6-vuotiaiden Show Dancessa tutustutaan hiljalleen tanssitunnilla toimimiseen. Tunnilla tehdään tanssillisia harjoituksia, ja pienten tanssijoiden tanssitaitoja kehitetään paljolti vielä leikin varjolla. Kauden aikana ryhmässä harjoitellaan myös erilaisia hauskoja koreografioita, sekä opitaan kehonhallintaa ja esiintymistä. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 12.15

Hip Hop

Katuasennetta minikoossa! Pienten hiphoppareiden opetuksessa tärkeimmät alueet ovat erilaisten elämysten antaminen ja perustaitojen vahvistaminen. Kehonosat, tasot ja suunnat, rytmit ja liikkeen dynamiikat sekä motoriset perustaidot ovat aina opetuksen aiheina lasten tanssitunneilla. Tunnilla tähdätään siihen että lapsi ymmärtää hip hopin peruselementit, oppii toiminaan ryhmässä kavereiden kanssa ja opettajan johdolla, ilman vanhempia. Ja tietenkin pidetään hauskaa! Tunnille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Tunti kestää 30 minuuttia.

Lauantaisin klo 10.30.

Lasten Lauantai somessa!

Seuraa Hip Hop Housen minien vauhdikasta menoa somessa!
*Facebookissa: lastenlauantaihiphophouse
*Instagramissa: @lastenlauantaihiphophouse

Info

Ilmoittaudu tästä: ilmoittautumislomake lapset

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Ilmoittautumisen voi perua maksutta laskun eräpäivään asti. Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostilla tai puhelimitse. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Poikkeavat opetuspääivät
● Syyslomalla 23.10. ei ole tuntia

Sairauspoissaolot
Jokaisesta kahdeksan kerran kurssista hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat. Jos osallistut sekä alku- että loppusyksyn kursseille, hyvitämme siis yhteensä kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.