-->

Lasten lauantai

Katuasennetta pienoiskoossa, vauhdikasta menoa sekä pienten temppuilua… Lauantai on lasten oma tanssipäivä!

Tanssitunnit joka lauantai – tule mukaan koska vain!
Voit kokeilla ensimmäistä tuntia kertamaksulla!

Lasten tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja kauden aikana mukaan voi tulla aina silloin kun pääsee! Tunnille voi tulla kertamaksulla tai tanssikortilla. Tanssikortilta vähenee kertoja vain silloin kuin lapsesi pääsee osallistumaan tunnille ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

*****************
Hip Hop House Kidz hakee uusia tanssijoita. Lue lisää tästä!
*****************

Lasten Lauantai somessa!

Seuraa Hip Hop Housen minien vauhdikasta menoa somessa!
*Facebookissa: lastenlauantaihiphophouse
*Instagramissa: @lastenlauantaihiphophouse

Kaikkien Lasten Lauantain instagram-tiliä seuraavien kesken arvotaan 50 € lahjakortti Hip Hop Houselle. Kisa päättyy ja voittaja julkaistaan 19.1.

Tanssikortit -10 %

Kaikki lasten tanssikortit 10 % alenuksella koko tammikuun ajan!

Aikataulu

Kevät 2020: 11.1.-23.5.

Lapset 30 min.
10.30
Hip Hop
3-4 -v.
Iida
Lapset 45 min.
10.30
Hip Hop
5-6 -v.
Oona
11.15
Show Dance
5-6 -v.
Iida
11.15
Break
7-8 -v.
Joonatan
11.15
Hip Hop
7-8 -v.
Oona
12.00
Show Dance
7-8-v.
Iida
9-11 -vuotiaat 60 min.
12.00
Break 1
9-11-v.
Joonatan
13.00
Commercial Dance 1
9-11-v.
Iida
12.00
Hip Hop 1
9-11-v.
Oona
13.00
Hip Hop 2
9-11-v.
Oona
Hiihtolomalla 29.2. ja pääsiäisenä 11.4. ei ole tunteja

Hinnasto

Kertamaksut

30 & 45 min
10 €
60 min
15 €

********************
Tanssikortit

30 & 45 min
5 x
43 €
10 x
79 €
60 min
5 x
60 €
10 x
110 €
20 x
200 €
Voimassaoloaika
Tanssikortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

********************

Tuntisisällöt

Hip Hop

Katuasennetta jo pienestä pitäen! Hip hop -tunneilla tanssitaan tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. Erilaisilla tekniikkaharjoituksilla kehitetään rytmiikkaa, motoriikkaa ja hip hopille ominaista rentoa tapaa liikkua. Koreografian opettelun lomassa harjoitellaan myös liikkumaan ja esiintymään rohkeasti.

Taso 1 Lauantaisin klo 12.00
Taso 2 Lauantaisin klo 13.00

HUOM! 2-tason tunnilla edetään jo nopeammin ja tunnilla tulisi käydä säännöllisesti. Jos et lapsi ei pääse käymään säännöllisesti suosittelemme valitsemaan 1-tason tunnin.

Break

Break on vauhdikasta temppuilua, joka kehittää kehonhallintaa. Breakistä voi erottaa neljä osa-aluetta. Top rock on pystyssä tapahtuvaa tanssia ja footwork puolestaan tapahtuu lattiatasossa. Lisäksi tanssin aikana liike voidaan pysäyttää erilaisiksi poseerauksiksi, joita kutsutaan yleisnimellä ”freeze”. Tanssin tunnusmerkkejä ovat näyttävät akrobaattiset liikkeet, kuten headspin tai windmill.

Taso 1 Lauantaisin klo 12.00

Commercial Dance

Lasten Commercial Dance -tunneilla soi tämän päivän hittimusa ja lasten lemppariartistit. Koreografiat ovat vauhdikkaita ja näyttäviä. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja musiikin kuuntelua. Tunnit kehittävätkin hyvin paitsi rytmitajua ja kehonhahmotusta, myös rohkeutta liikkua ja ilmaista itseään tanssin avulla.

Tunti alkaa alkulämmittelyllä, etenee venyttelyn kautta erilaisiin tanssillisiin harjoitteisiin ja lopulta koreografiaan. Tunnilla harjoitellaan myös ilmaisua ja rohkeutta esiintyä, sekä tietysti pidetään hauskaa!

Taso 1 Lauantaisin klo 13.00

Hip Hop

Katuasennetta pienoiskoossa! Lasten hip hop -tunneilla opetellaan tanssin alkeita tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. 7-8-vuotiaiden tunnilla tehdään säännöllisesti alkulämmittely, venytellään sekä vahvistetaan lihaksia. Tunneilla opetellaan jo hiukan pidempiä ja haastavampia koreografioita ja tehdään parityöskentelyä. Tämän ikäisten tunnille kiinnitetään huomiota myös esiintymiseen ja hip hopin vaatiman asenteen harjoitteluun. 7-8-vuotiaien tunnilla tulisi käydä melko säännöllisesti. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 11.15

Show Dance

Lasten Show Dance -tunneilla soi vauhdikas ja monipuolinen musiikki ja koreografiat keskittyvät tarinankerrontaan ja esiintymiseen. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja musiikin kuuntelua. Tunnit kehittävätkin hyvin paitsi rytmitajua ja kehonhahmotusta, myös rohkeutta liikkua ja ilmaista itseään tanssin avulla.

7-8-vuotiaiden Show Dance on jo selkeästi tanssitunti, joka alkaa alkulämmittelyllä, etenee venyttelyn kautta erilaisiin tanssillisiin harjoitteisiin ja lopulta koreografiaan. Tämän ikäisten tunnilla ryhmässä ja parin kanssa työskentely vahvistuu ja kehonhallinta tulee tutummaksi. Tunnilla harjoitellaan myös ilmaisua ja rohkeutta esiintyä, sekä tietysti pidetään hauskaa! Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 12.00

Break

Viikareiden oma tempputunti! Tunneilla opetellaan erilaisia pystyssä ja lattian tasossa tehtäviä liikkeitä ja askelyhdistelmiä. Tunti kehittää motoriikkaa ja kehon hallintaa ja on hauska tapa purkaa ylimääräistä energiaa. Varustukseksi suositellaan sisäkäyttöön sopivia lenkkareita ja verkkareita. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 11.15.

Hip Hop

Katuasennetta pienoiskoossa! Lasten hip hop -tunneilla opetellaan tanssin alkeita tämän päivän hittimusiikkien tahdissa. 5-6-vuotiaiden tunneilla tehdään erilaisia tanssillisia ja liikemotorisia harjoitteita leikkisyyttä unohtamatta. Tunneilla harjoitellaan musiikin ja rytmin kuuntelua ja ymmärtämistä. 5-6-vuotiaiden tunnilla opetellaan jo tuottamaan omaa liikettä ja harjoitellaan myös yksinkertaisia koreografioita. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 10.30 – Mukaan voi tulla koska vain

Show Dance

Lasten Show Dance -tunneilla soi vauhdikas ja monipuolinen musiikki ja koreografiat keskittyvät tarinankerrontaan ja esiintymiseen. Erilaisilla harjoituksilla kehitetään lapsen rytmiikkaa, motoriikkaa ja musiikin kuuntelua. Tunnit kehittävätkin hyvin paitsi rytmitajua ja kehonhahmotusta, myös rohkeutta liikkua ja ilmaista itseään tanssin avulla.

5-6-vuotiaiden Show Dancessa tutustutaan hiljalleen tanssitunnilla toimimiseen. Tunnilla tehdään tanssillisia harjoituksia, ja pienten tanssijoiden tanssitaitoja kehitetään paljolti vielä leikin varjolla. Kauden aikana ryhmässä harjoitellaan myös erilaisia hauskoja koreografioita, sekä opitaan kehonhallintaa ja esiintymistä. Tunti kestää 45 minuuttia.

Lauantaisin klo 11.15 – Mukaan voi tulla koska vain

Hip Hop

Katuasennetta minikoossa! Pienten hiphoppareiden opetuksessa tärkeimmät alueet ovat erilaisten elämysten antaminen ja perustaitojen vahvistaminen. Kehonosat, tasot ja suunnat, rytmit ja liikkeen dynamiikat sekä motoriset perustaidot ovat aina opetuksen aiheina lasten tanssitunneilla. Tunnilla tähdätään siihen että lapsi ymmärtää hip hopin peruselementit, oppii toiminaan ryhmässä kavereiden kanssa ja opettajan johdolla, ilman vanhempia. Ja tietenkin pidetään hauskaa! Tunnille voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Tunti kestää 30 minuuttia.

Lauantaisin klo 10.30. – Mukaan voi tulla koska vain

Opettajat

Oona

Lasten Lauantain suosikkiope! Oona on työskennellyt Housella jo useamman vuoden ja pitää erityisesti lasten ja nuorten tuntien opettamisesta. Oona valmistui juuri Varalasta liikunnanohjaajaksi.

Iida

Lasten Lauantain uusi ope! Pippurinen Iida opettaa tanssia monipuolisesti – eri lajeja eri ikäisille tanssijoille. Iida on ollut useita vuosia päiväkodissa töissä, joten lasten opettaminen sujuu häneltä kuin tanssi!

Joonatan

Joonatan on Housen oma kasvatti, hän kävi ensin oppilaana break-tunneilla yli kymmenen vuotta ja alkoi sitten opettaa lapsille ja nuorille lajin saloja. Joonatan on erittäin pidetty break-ope, hän on opettanut lasten tunteja menestyksekkäästi jo kahden vuoden ajan. Joonatan saa vauhdikkaatkin viikarit viihtymään tunnilla ja treenaamaan ahkerasti!