-->
HHH_Absolute_Beginners_nosto_syksy

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille!

Loppusyksyn Absolute Beginners -kurssit 1.10.-4.12:

Tiistai
18:00
Street Dance AB
Henna-Riikka
20:00
Twerk AB
Silja
Keskiviikko
18:00
Commercial Dance AB
Oona
****************
Yhdeksän tunnin kurssi
Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa. Kaikki kurssit kestävät 9 viikkoa.

Hinta vain 95 € / kurssi

Entä jos en pääse joka kerta?
Alkeiskursseja voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla.
****************

Kenelle?

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa 1-tason kurssille.

****************

Street Dance
Absolute Beginners

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Street Dance 1 -tasolle.
Tiistaisin 1.10.-3.12. klo 18
Opettaja Henna-Riikka ”Henkka”

****************

Twerk
Absolute Beginners
Täynnä!

Tämän päivän hittilaji – mimmienergiaa ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan twerkin perustaitojen kehittämiseen. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Twerk 1 -tasolle.
Tiistaisin 1.10.-3.12. klo 20
Opettaja Silja

****************

Commercial Dance
Absolute Beginners

Kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Absolute Beginners -kurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Commercial Dance 1 -tasolle.
Keskiviikkoisin 2.10.-4.12. klo 18
Opettaja Oona


Ilmoittautumislomake

Street Dance Absolute Beginners
Twerk Absolute Beginners Täynnä! Ilmoittaudun jonoon
Commercial Dance Absolute Beginners