-->
HHH_Absolute_Beginners_nosto1

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille! Kursseja voi ensin tulla kokeilemaan 10 € tutustumishintaan!

****************
Syksyn 2019 Absolute Beginners -kurssit:
*Street Dance ma klo 17
*Twerk ma klo 18
*Commercial Dance ti klo 17
****************

Kenelle?

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssi kestää yhden kauden, sen jälkeen voi jatkaa 1-tason kurssille.

Miten kursseille voi tulla mukaan?

1. Kokeile 10 eurolla

Voit kokeilla kaikkia haluamiasi kursseja 10 € tutustumishintaan kerran ensimmäisen kahden viikon aikana 12.-25.8. Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua ja yhtä kurssia voit kokeilla vain kerran.

2. Ilmoittaudu

Kokeilutunnin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan kurssille maksamalla kurssimaksun. Tällöin 10 € kokeilumaksu hyvitetään kurssin hinnasta.

3. Kokeile useampaa kiinnostavaa kurssia

Voit kokeilla useampaa eri kurssia 10 € kokeiluhintaan, saat hyvityksen kaikista kursseista, joilla päätät jatkaa. Mitä useamman kurssin otat, sen vähemmän maksat yhdestä kurssista.

4. Maksa suoraan koko kurssimaksu

Halutessasi voit maksaa koko kurssimaksun/kurssimaksut kokeilemattakin. Tälläin maksat suoraan hinnaston mukaisen hinnan.

****************

Street Dance
Absolute Beginners

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Street Dance 1 -tasolle.
Viikkotunti ma klo 17
Opettaja Dineo

****************

Twerk
Absolute Beginners

Tämän päivän hittilaji – mimmienergiaa ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan twerkin perustaitojen kehittämiseen. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Twerk 1 -tasolle.
Viikkotunti ma klo 18
Opettaja Silja

****************

Commercial Dance
Absolute Beginners

Tämän päivän hittilaji on ehdottomasti Commercial Dance! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Absolute Beginners -kurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Commercial Dance 1 -tasolle.
Viikkotunti ti klo 17
Opettaja Dineo

****************
Hinnat:
1 kurssi 180 €
2 kurssia 340 €
3 kurssia 490 €
Absolute Beginners -kursseja voit yhdistää myös muihin Hip Hop Housen kurssipaketteihin.
****************

*Kursseja voi ensin tulla kokeilemaan 10 € tutustumishintaan!
*Tutustumistunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen!


Ilmoittautumislomake

Street Dance Absolute Beginners
Commercial Dance Absolute Beginners
Twerk Absolute Beginners