-->
AB nosto

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille!

Tammikuun kokeilutunnit on jo pidetty mutta mukaan pääset vielä:
1. Tule suoraan haluamallesi tunnille ja maksa kurssimaksu. Kursseille ei tarvitse ilmoittautua erikseen.
2. Kokeile haluamaasi lajia Starttikurssilla. Jos innostut, voit jatkaa viikkotunnille.
Ilmoittaudu starttikursseille täältä!

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssi kestää yhden kauden, sen jälkeen voi jatkaa 1-tason kurssille.

****************
Kevään 2019 Absolute Beginners -kurssit:
*Contemporary Jazz ti klo 17
*Street Dance ke klo 17
*Commercial Dance to klo 16
****************

Contemporary Jazz
Absolute Beginners

Nykytanssi ja jazztanssi sulautuvat yhteen tässä kansainvälisesti tunnetussa ja suositussa lajissa. Absolute Beginners -kurssilla painotetaan vahvasti lajille ominaisen tekniikkapohjan kehittämistä. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Contemporary Jazz 1 -tasolle, jossa painotus on contemporary jazzin ilmaisuvoiman ja tunnelatauksen etsiminen ja niiden välittäminen koreografioissa.
Viikkotunti ti klo 17
Starttikurssi la 2.2. klo 13-14.30
Opettaja Ninni

****************

Street Dance
Absolute Beginners

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Street Dance 1 -tasolle.
Viikkotunti ke klo 17
Mukaan voi tulla vielä 30.1. asti
Opettaja Dineo

****************

Commercial Dance
Absolute Beginners

Tämän päivän hittilaji on ehdottomasti Commercial Dance! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Absolute Beginners -kurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Commercial Dance 1 -tasolle.
Viikkotunti to klo 16
Mukaan voi tulla vielä 31.1. asti
Opettaja Dineo

****************
Hinnat:
1 kurssi 190 €
2 kurssia 360 €
3 kurssia 520 €
****************