Broadway-tunti tempaisee sinut mukaansa musikaaliviihteen maailmaan! Kauden aikana harjoitellaan aina kohtaus jostakin tunnetusta Broadway-musikaalista. Tunnilla opetellaan tanssitekniikkaa, äänenavausta, roolin muodostamista, tunneilmaisua, ja tietenkin tanssitaan eri musikaalibiiseihin.

Kevään 2019 musikaali: Dear Evan Hansen

Kevään Broadway -ryhmän teema on erittäin koskettava, somemaailman vaikutuksia pohtiva Dear Evan Hansen.

Kuusi Tony-palkintoa voittanut Dear Evan Hansen on musikaalinäytelmä, joka kertoo lukioikäisestä Evan Hansenista, sosiaalisen median vaikutuksesta niin hyvässä kuin pahassa ja nuorten ihmisten kaipuusta kuulua joukkoon. Evanilla on vakava sosiaalisiin tilanteisiin liittyvä ahdistuneisuushäiriö, joka vaikeuttaa kaveruussuhteiden syntymistä ja vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa. Luokkatoverinsa itsemurhan jälkeen Evan joutuu tahtomattaan keskelle valheiden vyyhtiä, minkä kautta hän pääsee tutustumaan lähemmin luokkatoverinsa perheeseen ja oppii lopulta tunnistamaan oman arvonsa ja merkityksensä.

Musikaalin Grammy-palkitut biisit ovat sydäntäsärkeviä balladeja, joihin Suvi luo tällä kaudella contemporary jazz & broadway -tyylejä edustavat vauhdikkaat ja koskettavat koreografiat.

Ryhmä esiintyy koulun kevätnäytöksessä ja muissa tapahtumissa.

Suvi Salmi

Broadway –tunnin opettajana on supersuosittu opettaja Suvi Salmi. Hän valmentaa kolmea kisaryhmää: .contemp., Lights on Broadway ja Hip Hop House Kids. Ryhmät ovat viime vuosina saavuttaneet lukuisia kulta-, hopea- & pronssisijoituksia sekä stipendejä ja kunniamainintoja tanssikatselmuksissa ja kilpailuissa. Suvi ohjasi Hip Hop Housen 20-vuotisjuhlanäytöksen Hällään alkuvuodesta 2016. Lisäksi Suvi ja hänen Broadway-oppilaansa toteuttivat ison Lights On Broadway musikaaliesityksen TTT-klubilla keväällä 2018 ja uudestaan syksyllä 2018. Lue lisää Suvista.

Viikkotunti ja workshopit

Broadway-ryhmän ohjelmaan kuuluu:
*viikkotunti torstaisin 10.1.-16.5. klo 19.00
*kerran kuussa pidettävän viikonlopppu workshopit, yht 16 h

La 2.2. klo 14-16.30 (2,5 h)
Su 3.2. klo 12-14.30 (2,5 h)

su 17.3. klo 14-18 (4 h)

7.4. klo 14-18 (4 h)

La 4.5. klo 8-11 (3 h)

Hinta 350 €
Hulinahinta 19.-25.11. 315 €
sisältää:
*18 viikkotuntia torstaisin klo 19
*16 tuntia workshoppeja yhteensä neljänä viikonloppuna

Huom! Jos otat myös muita Hip Hop Housen kursseja, Broadwayn saa mukaan pakettialennukseen! Tällöin Broadway-kurssi työpajoineen lasketaan kahdeksi kurssiksi.

Esim:
Broadway-kurssi + Contemporary Jazz 3 -kurssi = pakettihintaan 520 €
Hulinahinta 19.-25.11. 468 €
Osta nyt, maksa puolet helmikuussa!