-->
HHH_avajaisviikot2_web

Drop-in -tunnit syksy 2019

Drop-in -tunneille voi tulla mukaan koska vain!

Drop-in -tunnit sopivat erinomaisesti niille, jotka eivät pääse käymään säännöllisesti tai haluavat surffailla eri tunneilla. Jos haluat treenata tanssia ilman pitkien koreografioiden opettelua tai esiintymispaineita, nämä tunnit ovat juuri sinulle sopiva valinta! Drop-in -tunneilla toistetaan samoja sarjoja vain muutamana kertana peräkkäin ja tunti on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla koska vain!

Avoin taso

Kaikki drop-in -tunnit ovat avoimen tason tunteja. Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta tunnin lajista, mutta jokin tanssi tai ryhmäliikuntapohja on avuksi. Aivan vasta-alkajille suosittelemme Absolute Beginners -alkeiskursseja, jotka alkavat jälleen tammikuussa.

Kokeile kympillä!

Uudet asiakkaat saavat kokeilla yhtä drop-in -tuntia 10 € kokeiluhintaan! Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla koska vain. Lukkarin, tuntisisällöt ja hinnaston löydät alta.

Aikataulu 12.8.-12.12.

Ti
17:00
Street Dance
Henna-Riikka
To
17:00
Twerk
Iida
Latin Commercial & Reggaeton aikuiset -tunnit pidettiin 21.11. asti
Drop-in -tunteja ei pidetä:
Syyslomalla 14.-20.10.

Hinnasto syksy 2019

Kaikki tanssikortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä:

1 x
15 €
5 x
60 €
10 x
110 €
20 x
200 €

Tuntisisällöt – drop in:

Street Dance
Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta. Streetin drop-in –tunnilla treenataan lajin perustekniikkaa, askelkuvioita, bouncea ja vartalon isolaatioita. Tunnin lopuksi harjoitellut muuvit yhdistetään tanssisarjaksi, jota bailataan tiukalla asenteella.

Twerk
Tämän hetken suosituin laji on Twerk! Drop-in -tunnille voit tulla mukaan koska vain. Twerkkaus on provosoiva tanssityyli, jonka liikkeet ovat alavartalopainotteisia. Laji sisältää erilaisia sheikkauksia ja väristyksiä, sekä pakaroilla tehtäviä ”pop” –liikkeitä. Pop that thing!

Latin Commercial
Kevään huippu-uutuus! Latin Commercial on vastustamaton yhdistelmä kuumia lattarirytmejä ja kaupallista commercial dancea. Musiikkina tunnilla soi tämän päivän trendikäs lattarimusa ja muuvit ovat musavideoiden sähäkkää stailia. Latin commercial voi olla diivamaisen sensuellia tai kunnon rähinää, elegantteja poseja tai riehakasta bootyshakea. Parasta on, että tässä lajissa voidaan fuusioda kaikki upeasti yhteen!

Latin Commercial -tunti on varsin koreografia-painoitteinen. Tunnilla tehdään lämmittelyt ja harjoitellaan sarjassa tarvittavat liikkeet helpoilla, mutta monipuolisilla tekniikkaharjoituksilla. Noin puolet tunnista tehdään tanssisarjaa, joka vaihtuu muutaman viikon välein. Tunti on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla koska vain!

Reggaeton aikuiset
Tämä tunti sopii hyvin kaiken ikäisille aikuisille. Tunnilla tehdään paljon tekniikkaharjoituksia. Opettelemme erilaisia tapoja liikuttaa olkapäitä, rintakehää ja lantiota sekä näiden liikkeiden erilaisia aksentointeja. Myös askeleissa lähdetään perusasioista. Tällä tunnilla opit tuntemaan oman vartalosi ja sen liikemahdollisuudet. Tunnin lopuksi opituista asioista koostetaan sarja ja bailataan asenteella.