-->
kidz

Hip Hop House Kidz kevät 2020

Hip Hop Housen pikkutanssijoiden oma posse!

Kidzeissä otetaan tanssista kaikki ilo irti! Vaikka ryhmä harjoitteleekin jo astetta määrätietoisemmin, niin tärkeintä ryhmässä on kuitenkin yhteishenki, hauskanpito sekä onnistumisen kokemukset.

Syyskaudella kidzit esiintyivät Tampere talon lasten itsenäisyyspäivän tanssijaisissa ja osallistuivat Dance & Show -kisoihin.

Keväällä Hip Hop House Kidz esiintyy kevätnäytöksen lisäksi 2-3 kertaa.

********************
Treenit pe klo 17.30-18.15
31.1.-15.5.
14 krt (pääsiäisenä ja vappuna ei pidetä tuntia, yhdet treenit pidetään sovittuna ajankohtana ennen esitystä/kisaa)
Noin 6-8 -vuotiaille
Hinta 150 €
********************

Kenelle?

Ryhmään voivat hakea kaikki tanssista innostuneet, noin 6-8 -vuotiaat lapset, jotka haluavat treenata ja pitää hauskaa uusien tanssikamujen kanssa! Ryhmään pitää sitoutua mukaan koko kevätkaudeksi.

Miten haetaan mukaan?

Hip Hop House Kidz -ryhmään haetaan osallistumalla Lasten Lauantain viikkotunneille la 11., 18. tai 25.1. Tunnille voi kirjautua normaalisti tanssikortilla tai maksamalla kertamaksun. Ennen tunnin alkua tulee ilmoittaa tanssikoulun vastaanotossa tai suoraan ryhmän opettajalle Oonalle, että lapsi olisi halukas tulemaan mukaan ryhmään. Ryhmään mukaan päässeille ilmoitetaan sähköpostitse.

*Hip Hop 5-6 -vuotiaat klo 10.30
*Hip Hop 7-8 -vuotiaat klo 11.15

Lue lisää Lasten Lauantain viikkotunneista täältä!

Jos lapsi ei pääse osallistumaan lauantain tunnille tai sinulla on kysyttävää ryhmästä, ota yhteyttä sähköpostilla!

Oona

Oona

Lasten Lauantain suosikkiope! Oona on työskennellyt Housella jo useamman vuoden ja pitää erityisesti lasten ja nuorten tuntien opettamisesta. Oona valmistui juuri Varalasta liikunnanohjaajaksi.