-->
kidz

Hip Hop House Kidz

Hip Hop Housen uusi, pikkutanssijoiden oma posse!

Housella aloittaa syksyllä pikkuhoppareiden oma kurssimaksullinen ryhmä, jossa otetaan tanssista kaikki ilo irti! Vaikka Hip Hop House Kidz -ryhmä harjoitteleekin jo astetta määrätietoisemmin, niin tärkeintä ryhmässä on kuitenkin yhteishenki, hauskanpito sekä onnistumisen kokemukset.

Hip Hop House Kidz esiintyy joulunäytöksen lisäksi yhdessä tai kahdessa tanssitapahtumassa kauden aikana.

********************
Treenit pe klo 17.30-18.15
6.9.-13.12. (13 krt)
Noin 5-7 -vuotiaille
Hinta 140 €
********************

Kenelle?

Ryhmään voivat hakea kaikki tanssista innostuneet, noin 5-7 -vuotiaat lapset, jotka haluavat treenata ja pitää hauskaa uusien tanssikamujen kanssa! Ryhmään pitää sitoutua mukaan koko syyskaudeksi.

Miten haetaan mukaan?

Hip Hop House Kidz -ryhmään haetaan osallistumalla Lasten Lauantain viikkotunneille la 24. tai 31.8. Tunnille voi kirjautua normaalisti tanssikortilla tai maksamalla kertamaksun. Ennen tunnin alkua tulee ilmoittaa tanssikoulun vastaanotossa tai suoraan ryhmän opettajalle Oonalle, että lapsi olisi halukas tulemaan mukaan ryhmään. Ryhmään mukaan päässeille ilmoitetaan sähköpostitse.

*Hip Hop 5-6 -vuotiaat klo 10.30
*Hip Hop 7-8 -vuotiaat klo 11.15

Lue lisää Lasten Lauantain viikkotunneista täältä!

Jos lapsi ei pääse mukaan kumpanakaan lauantaina tai sinulla on kysyttävää ryhmästä, ota yhteyttä sähköpostilla!

Oona

Oona

Lasten Lauantain suosikkiope! Oona on työskennellyt Housella jo useamman vuoden ja pitää erityisesti lasten ja nuorten tuntien opettamisesta. Oona valmistui juuri Varalasta liikunnanohjaajaksi.