-->
tarjous-nosto

Kesätunnit

Kesällä järjestetään tanssitunteja kahtena perjantaina. Tunnit toimivat drop-in -tuntien tapaan, mukaan voi tulla koska vain!

Hip Hop Housen oppilaat voivat korvata kurssien poissaoloja myös kesätunneilla.
*******************************
Aikataulu:
Pe 26.6. klo 17.00 Street Dance
Pe 26.6. klo 18.15 Commercial Dance
Pe 10.7. klo 17.00 Street Dance täynnä
Pe 10.7. klo 18.15 Commercial Dance täynnä

Opettaja: Oona
Taso: avoin
Hinta: 15 € tai yksi kerta drop-in -kortilta / tunti.
Kesto: 60 min / tunti.
*******************************

Jotta tunneilla käyminen olisi mahdollisimman turvallista, on kesätuntien paikkamääriä rajoitettu. Paikan varaaminen ei ole välttämätöntä, mutta varaamalla varmistat, että mahdut mukaan.

Ilmoittautuminen

Varaa paikka lomakkeella tai WhatsApp viestillä numeroon 040 158 9698. Paikkavarauksen voi perua viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Peruuttamattomista paikoista peritään tuntimaksu.


Kesätunnit 10.7.

pe 10.7. klo 17 Street Dance Täynnä, ilmoittaudun jonoon!
pe 10.7. klo 18.15 Commercial Dance Täynnä, ilmoittaudun jonoon!

Street Dance

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta. Street-tunneilla keskitytään treenaamaan hip hopin perusliikkeitä, sekä panostetaan lajille ominaisen rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta ja luovuutta.

Commercial Dance

Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita. Tunnilla soivat tämän päivän kuumimmat hitit!