-->
HHH_avajaisviikot2_web

Kevät 2019

Kevään viikkotunneille ei oteta enää uusia oppilaita. Koulun lukkarista löytyy kuitenkin drop-in -tunteja, joille voi tulla mukaan koska vain. Lisäksi järjestämme Starttikursseja, joilla voi tutustua eri lajeihin.

*Drop-in -tunneille voi tulla mukaan koska vain! Katso aikataulu täältä ja tule messiin!

*Kevään aikana pidetään Starttikursseja. Lue lisää ja ilmoittaudu: täältä!

Kurssi-infot

Entä jos en pääse joka kerta?
Siltä varalta, ettet joskus pääse vakitunnillesi, on tunneilla korvausmahdollisuus. Kaikkia Hop Hop Housen kursseja voi korvata millä tahansa drop-in -tunnilla -> enintään 4 kertaa kauden aikana.

Katso drop-in -tuntien lukkari tästä: täältä!

Kurssien kesto
Kevätkausi kestää 22.5. asti. Hiihtolomalla ma-su 25.2.-3.3. , pääsiäislomalla pe-ma 19.-22-4- & vappuna ti-ke 30.-1.5. ei pidetä tunteja. Kevätnäytökset pidetään to & pe 23.-24.5.

Pakettialennukset
Saat jo kahdesta kurssista alennuksen. Alennus kasvaa sitä mukaa, mitä useamman kurssin valitset. Jos maksujesi yhteissumma on yli 300 euroa, voit maksaa ne kahdessa erässä.

Kurssien lisääminen
Jos sinulla on jo kurssi tai kurssipaketti valittuna, voit vielä lisätä pakettiisi kursseja ja saat niistä hinnaston mukaisen pakettialennuksen. Kokeiluviikot on jo pidetty, mutta kursseille voi tulla mukaan maksamalla suoraan kurssimaksun. Myös Starttikursseilta voi tulla vielä mukaan kursseille helmikuun alussa.

Tasolta seuraavalle eteneminen
Tasolta toiselle edetään yleensä seuraavasti:

*1-tasolla käydään kaksi kautta, eli syys- ja kevätkausi
*2-tasolla käydään kaksi kautta, eli syys- ja kevätkausi
*3-tasolla käydään useampi vuosi, ennen kuin voi hakea Masteclass tai kisaryhmään

Tanssissa kehittyminen on yksilöllistä ja parhaan hyödyn tunneista saa, kun on itselleen juuri sopivalla tasolla. Oma opettajasi neuvoo mielellään sinulle sopivan tason, kannattaa kysyä neuvoa!