-->

Lasten Lauantain koronaohjeet

Lasten Lauantain tanssikurssit alkavat 13.2. Otamme käyttöön kaikki mahdolliset turvallisuutta lisäävät käytännöt.

Alkukevään lasten kursseille otetaan salin koosta riippuen enintään vain 10-15 oppilasta / ryhmä. Sama ryhmä pysyy koko kurssin ajan.

Kaikki Lasten Lauantain tunnit on porrastettu niin, että samassa salissa ei ala heti perään toista tuntia. Ryhmien vaihtoon on jätetty aikaa, jotta kohtaamisia tulisi mahdollisimman vähän ja sali ehtii välissä tuulettua.

Ohjeet oppilaille

1) Pukuhuoneet eivät ole käytössä. Lasten kannattaa tulla paikalle tanssivaatteissa ja vesipullo täytettynä. Kengille ja ulkovaatteille on varattu hyllyjä aulaan ja jokaisen salin ulkopuolelle.

2) Tanssikoulun tiloissa oleskelua tulee välttää:
● Alle kouluikäisillä tulisi olla vain yksi saattaja tunnille.
● Kouluikäiset lapset kannattaa mahdollisuuksien mukaan saattaa tanssikoulun ovelle ja lasta voi tunnin ajan odotella Koskikeskuksen puolella. Kassahenkilömme auttaa kirjautumisessa tarvittaessa.

3) Suosittelemme vahvasti aikuisille maskin käyttöä aulatilassa. Aulatiloissa tule huolehtia turvaväleistä.

4) Tunneille kirjaudutaan tableteilla, jotka on sijoitettu eri puolille aulaa. Uudet oppilaat saavat kirjautumiseen vaadittavan pin-koodin kassalta.

5) Tunnin päätyttyä tanssikoulun tiloista tulee poistua ripeästi, jotta ruuhkia ei synny. Koululta voi poistua myös takaovesta, joka vie Aleksanterinkadulle.

6) Koululla on tarjolla käsidesiä sekä useampi käsienpesupiste.

7) Tunneille ja saattamaan saa tulla vain täysin terveenä. Pienistäkin flunssaoireista tulee jäädä kotiin!

Tervetuloa tanssimaan!