-->
HHH_DANCEHALL_1000x500_2

Minna Mimz – kesän Dancehall-kurssit

Tule mukaan nauttimaan Jamaikan rytmeistä, hyvistä viboista ja makeasta liikkeestä Minna Mimz’n energisessä opetuksessa!

Kesän Dancehall-kurssit

1.6.-16.7.
Dancehall 1 to klo 18.45
Dancehall 2 to klo 19.45
Queen Style 1 ti klo 16.45 täynnä!
Queen Style 2 ma klo 17.15 täynnä!

Hinta: 75 € / kurssi
(Ilmoittautumislomake sivun alalaidassa.)

Dancehall

Dancehall on Jamaikalla reggaesta kehittynyt musiikki- ja tanssilaji. Tanssissa on vahvoja vaikutteita hip hopista ja afrikkalaisista tansseista yhdistettyinä karibialaiseen liikekieleen. Dancehall on leimallisesti freestylelaji ja antaa mahdollisuuden sekä omaan fiilistelyyn että dancehall-kisoissa nähtävään tiukempaan tykitykseen. Koska dancehall on liikekieleltään melko haastavaa, tunneilla tehdään paljon vartalonkäyttöharjoituksia ja opetellaan lajille ominaisia perusliikkeitä. Lisäksi tehdään myös helppoja freestyle-harjoituksia.

Taso 1 Aloittelijoille! Ei tarvita mitään aiempaa tanssikokemusta dancehallista.
Taso 2Kurssi sopii dancehallin perusteet hallitsevalle, tai jos sinulla on tarpeeksi kokemusta muista street-lajeista.

Queen Style

Dancehall Queenstyle on ns. dancehallin naistentyyli. Dancehallille ominaisten liikkeiden lisäksi queenstylessä tehdään paljon akrobaattisia temppuja sekä sitä kuuluisaa ”booty shakea”. Queenstyle on yliampuvaa, hauskaa ja seksikästä! Tunnilla tehdään alkulämmittelyiden ja venyttelyiden lisäksi koreografiaa sekä käydään läpi temppuja ja niiden tekniikkaa.

Taso 1 Aloittelijoille! Ei tarvita mitään aiempaa tanssikokemusta queen stylesta.
Taso 2 Kurssi sopii queen stylen perusteet hallitseville, tai jos sinulla on tarpeeksi kokemusta muista lajeista (esim twerk, reggaeton, commercial dance)

Minna Mimz

Minna on tanssinut koko ikänsä, mutta viime vuodet hän on keskittynyt pelkkään dancehalliin. Hän käy säännöllisesti Jamaikalla opintomatkoilla. Minna on parhaillaan Jamaikalla, tule nappaamaan uudet muuvit suoraan saarelta! lisäksi Minna käy aktiivisesti jamaikalaisten opettajien ja tanssijoiden tiiviskursseilla täällä Suomessa sekä pyrkii aina ottamaan yksityistunteja heiltä. Minna on kilpaillut sekä Suomen Dancehall Queen että Dancehall Crew -kisoissa sijoittuen aina kolmen parhaan joukkoon.

Opettajana Minna on intohimoinen, energinen ja kannustava. Hän painottaa opetuksessaan tekniikan lisäksi tanssista saatavaan fiilikseen sekä oman tyylin löytämiseen ja ilmaisemiseen.


Dancehall-kurssien ilmoittautuminen

Dancehall 1 to klo 18.45
Dancehall 2 to klo 19.45
Queen Style 1 ti klo 16.45
Queen Style 2 ma klo 17.15

Info

Saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi.

Poissaolojen korvaaminen
Poissaoloja voi korvata joko drop-in -tunneilla tai kahtena perjantaina järjestettävillä korvaustiivareilla (26.6. & 10.7.) Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi.

Sairauspoissaolot
Hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Liikunta ja kulttuurisetelit
Hip Hop Housella voit maksaa myös Smartum -liikuntaseteleillä, -kulttuuriseteleillä ja Saldokortilla, Tyky-Kuntoseteleillä, Ticket Mind & Body -kortilla ja Sporttipassilla.