-->
Dancehall nosto

Minna Mimz – Dancehall-kurssit syksyllä

Huippu-uutisia! Minna Mimz´n energiset Dancehall-tunnit alkavat Housella!

Minna tekee kesällä pitkän opintomatkan Jamaikalle – tule heti syksyllä nappaamaan uudet muuvit!

Syksyn Dancehall-kurssit

>>>Dancehall Queen Style 2 ma klo 17
>>>Dancehall avoin to klo 19

Queen Style

Dancehall Queenstyle on ns. dancehallin naistentyyli. Dancehallille ominaisten liikkeiden lisäksi queenstylessä tehdään paljon akrobaattisia temppuja sekä sitä kuuluisaa ”booty shakea”. Queenstyle on yliampuvaa, hauskaa ja seksikästä! Tunnilla tehdään alkulämmittelyiden ja venyttelyiden lisäksi koreografiaa sekä käydään läpi temppuja ja niiden tekniikkaa.

Taso 2 Kurssi sopii Queen Stylen 1-kurssin käyneille tai, jos sinulla on tarpeeksi kokemusta muista lajeista (esim twerk, reggaeton, commercial dance)

Dancehall

Dancehall on Jamaikalla reggaesta kehittynyt musiikki- ja tanssilaji. Tanssissa on vahvoja vaikutteita hip hopista ja afrikkalaisista tansseista yhdistettyinä karibialaiseen liikekieleen. Dancehall on leimallisesti freestylelaji ja antaa mahdollisuuden sekä omaan fiilistelyyn että dancehall-kisoissa nähtävään tiukempaan tykitykseen. Koska dancehall on liikekieleltään melko haastavaa, tunneilla tehdään paljon vartalonkäyttöharjoituksia ja opetellaan lajille ominaisia perusliikkeitä. Lisäksi tehdään myös helppoja freestyle-harjoituksia.

Taso avoin Kurssi on tasoltaan avoin, eli se ei välttämättä edellytä kokemusta juuri dancehallista, mutta emme suosittele sitä vasta-alkajille.

Minna Mimz

Minna on tanssinut koko ikänsä, mutta viime vuodet hän on keskittynyt pelkkään dancehalliin. Hän käy säännöllisesti Jamaikalla opintomatkoilla. Tänä kesänä tulossa jälleen yksi matka, tule nappaamaan uudet muuvit suoraan saarelta! lisäksi Minna käy aktiivisesti jamaikalaisten opettajien ja tanssijoiden tiiviskursseilla täällä Suomessa sekä pyrkii aina ottamaan yksityistunteja heiltä. Minna on kilpaillut sekä Suomen Dancehall Queen että Dancehall Crew -kisoissa sijoittuen aina kolmen parhaan joukkoon.

Opettajana Minna on intohimoinen, energinen ja kannustava. Hän painottaa opetuksessaan tekniikan lisäksi tanssista saatavaan fiilikseen sekä oman tyylin löytämiseen ja ilmaisemiseen.

Dancehall-kurssit 12.8.-15.12.
1 kurssi: 180 €
2 kurssia: 340 €
*****************************
Dancehall-kurssit voi yhdistää muihin Hip Hop Housen kurssipaketteihin!
*****************************


Dancehall-kurssien ilmoittautuminen

Queen Style 2 ma klo 17
Dancehall avoin to klo 19