-->
syysloma nosto

Queen Style Special 14.-15.10.

Syyslomalla!! Kaksi iltaa täynnä tulikuumaa mimmienergiaa ja Jamaikan trooppisia rytmejä!

*Queen Style alkeiskurssi
Ma-ti 14.-15.10. klo 17-18.15
*Queen Style Acrobatics
Ma-ti 14.-15.10. klo 18.15-19.30

Hinta:
1 kurssi 35 € (yht 2,5 h)
2 kurssia 60 € (yht 5 h)

Queen Style alkeiskurssi

Tätä on toivottu! Dancehall queenstyle on dancehallin naistentyyli. Se on yliampuvaa, hauskaa ja seksikästä! Syysloman kurssilla keskitytään tekniikkaharjoitteluun ja tutkitaan eri tapoja miten queen stylessä liikutetaan lantiota. Alkeiskurssille et tarvitse mitään aiempaa kokemusta queen stylestä.

Queen Style Acrobatics

Queen Styleen kuuluvat isona osana temput ja akrobatia! Syysloman kurssilla harjoitellaan helppoja perusliikkeitä, lattiamuuveja sekä päälläseisontaa. Kurssille voivat osallistua niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin queen style -harrastajat. Aiempaa kokemusta akrobatiatreenistä ei tarvita.

Minna Mimz

Minna on tanssinut koko ikänsä, mutta viime vuodet hän on keskittynyt pelkkään dancehalliin. Hän käy säännöllisesti Jamaikalla opintomatkoilla. Lisäksi Minna käy aktiivisesti jamaikalaisten opettajien ja tanssijoiden tiiviskursseilla täällä Suomessa sekä pyrkii aina ottamaan yksityistunteja heiltä. Minna on kilpaillut sekä Suomen Dancehall Queen että Dancehall Crew -kisoissa sijoittuen aina kolmen parhaan joukkoon.

Opettajana Minna on intohimoinen, energinen ja kannustava. Hän painottaa opetuksessaan tekniikan lisäksi tanssista saatavaan fiilikseen sekä oman tyylin löytämiseen ja ilmaisemiseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella tai suoraan tanssikoulun kassalle. Kurssi maksetaan tanssikoulun vastaanottoon ensimmäisenä kurssipäivänä tai etukäteen laskulla.


Queen Style Special -ilmoittautuminen

Queen Style alkeiskurssi
Queen Style Acrobatics
Haluan maksaa laskulla